7 γυναικεία κορμιά που ξεσηκώνουν τη Χαλκίδα

Δημοσιεύθηκε 12 Αυγούστου, 2020

Στην πόλη μας, όχι να το παινευτούμε αλλά έχουμε πολύ ωραίες γυναίκες (ναι, και άντρες... αλλά αυτό θα το αναλύσουμε σε άλλο άρθρο)
Έχουμε γυναίκες με πολύ όμορφα πρόσωπα, γυναίκες εντυπωσιακές, με καυτά κορμιά, προσωπικότητα...γυναίκες που θα ζήλευε κάθε άλλη πόλη!

Σήμερα συγκεντρώσαμε τα 7 καλύτερα γυναικεία κορμιά της Χαλκίδας.
Οπότε ανάψτε το air condition στο φούλ και δείτε την λίστα γιατί έχει ήδη αρκετή ζέστη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ειρήνη ανεβαίνει την σκάλα με αυτό το υπέροχο μαγιό και μας ανεβάζει και εμάς την διάθεση. Η Ειρήνη εκτός από πολύ όμορφη είναι και αρκετά μορφωμένη αφού έχει τελειώσει την νομική σχολή του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου και πλέον ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου!

https://www.instagram.com/p/CDti4mRggAy/

Η Εβελίνα είναι άλλο ένα όμορφο και sexy κορίτσι της Χαλκίδας όπου φαίνεται να ξεσηκώνει αρκετό πληθυσμό με τις φωτογραφίες της στο Instagram. Το γυμνασμένο της κορμί και τα καθηλωτικά της μάτια είναι αυτά που σε τραβάνε από την πρώτη στιγμή!

https://www.instagram.com/p/CDoHBaVBiqG/

H Νικολέτα είναι η διατροφολόγος της παρέας. Η Νικολέτα έχει, θα λέγαμε εξωτική ομορφιά αφού τα καταπράσινα μάτια της σε συνδυασμό με αυτό το υπέροχο σγουρό μαλλί και το γυμνασμένο σώμα κλέβουν κατευθείαν την παράσταση!

https://www.instagram.com/p/CDTbwrNhydh/?igshid=1f6ym40v536ou

Η Χριστίνα είναι ο ορισμός της sexy γυναίκας. Μια βόλτα στο Instagram της αρκεί για να το καταλάβεις. Πάντα προσεγμένη και πανέμορφη...όσο για το σώμα της ,τι να πούμε; Τα λένε όλα οι φωτογραφίες..

https://www.instagram.com/p/CB23eqegmBN/

Η Αγγελική είναι άλλη μια όμορφη μελαχρινή που εννοείται πως συγκαταλέγεται στα πιο όμορφα κορμιά της Χαλκίδας. Δείχνει να απολαμβάνει πολύ το καλοκαίρι και την θάλασσα και πολύ καλά κάνει γιατί μας χαρίζει και εμάς ωραίες φωτογραφίες!

https://www.instagram.com/p/CDMXKXbhvEJ/

Η Ρία να πούμε πως είναι η γυμνάστρια της παρέας, αν και αυτό είναι ξεκάθαρο από τις φωτογραφίες της στο Instagram. Ένα τέτοιο σώμα μόνο μια γυμνάστρια θα μπορούσε να έχει. Ρία, είμαστε σίγουροι πως κάνουν ουρές για να τους γυμνάσεις!

https://www.instagram.com/p/CA-Uj1mgmLu/

Και η μοναδική ξανθιά της παρέας μας , η Εύη, η οποία σπουδάζει Ιατρική . Τι να πούμε πια για αυτό το κορίτσι; Κλέβει την παράστασή από μόνο του. Το καυτό της κορμί ,τα υπέροχα μαλλιά της και αυτό το βλέμμα κάνουν ξεχωριστή κάθε φωτογραφία της!

https://www.instagram.com/p/Bz83hsvo2eJ/

Αυτά ήταν τα 7 γυναικεία κορμιά που ξεσηκώνουν την Χαλκίδα και όχι μόνο για αυτό το καλοκαίρι.

Σίγουρα, βέβαια, υπάρχουν πολλά ακόμα κορίτσια που θα έπρεπε να συγκαταλεγονται σε αυτή την λίστα...Συμφωνείτε ;

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram