Τα 6 ζευγάρια ζωδίων που είναι επιρρεπή στην απιστία

Δημοσιεύθηκε 9 Φεβρουαρίου, 2024

Σίγουρα δεν ισχύουν πάντα και μπορεί εσύ να έχεις βρει το άλλο σου μισό με αυτό το ζευγάρι ζώδιων αλλά επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε αυτά τα 6 ζωδιακά ζευγάρια να υπάρξει πρόβλημα, εμείς σε προειδοποιούμε για να ξέρεις.

Ποια είναι αυτά, λοιπόν;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός με Ταύρο

Έχουμε και λέμε, ο Ταύρος παρεξηγεί συχνά το ταμπεραμέντο του Κριού και θεωρεί ότι τον κερατώνει. Όσο όμως και αν φαίνεται περίεργο, ο Ταύρος είναι αυτός που θα απιστήσει, αναζητώντας τη σιγουριά κάπου αλλού.

Δίδυμος με Ζυγό

Ο Ζυγός ενθουσιάζεται με το μυαλό, το χιούμορ και την κοινωνικότητα του Δίδυμου. Ωστόσο, για κάποιο λόγο πιστεύει ότι είναι αμοιβαίο και επιμένει σε αυτή την σχέση που για τον Δίδυμο είναι ασύμβατη. Αυτό μπορεί πραγματικά να προκαλέσει ένταση στη σχέση και μια τάση προς αναζήτηση νέου συντρόφου είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά.

7F1972D7 C7FC 44E1 A29E 4EFF367458F3
Καρκίνος με Αιγόκερω

Έδώ δεν θέλω να ανησυχείτε όλοι γιατί μιλάμε μόνο για γυναίκα Αιγόκερω με άντρα Καρκίνο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βαρεθεί η Αιγόκερως τη γκρίνια του Καρκίνου ή να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του, καθώς κατά βάθος ο Καρκίνος ψάχνει μια χαρωπή νοικοκυρά, μάνα και μαγείρισσα, οπότε το να το διαλύσουν σύντομα είναι πολύ πιθανό. Ποιος από τους δυο θα απιστήσει; Μμμ μάλλον ο Καρκίνος

Λέων με Τοξότη

Στα δύο αυτά ζώδια της φωτιάς θα υπάρξει αυτόματη έλξη, αλλά και... ζήλια. Το ότι τα βρίσκουν στην κρεβατοκάμαρα δεν αρκεί στον Λέοντα που θέλει να έχει την αποκλειστική προσοχή του Τοξότη, ο οποίος είναι σε συνεχή κίνηση. Είναι θέμα χρόνου ο έρωτάς τους να καταλήξει σε πόλεμο. Παρά την χημεία μεταξύ τους, ο Τοξότης είναι αυτός που θα την κάνει για άλλα.

DBE00220 5FB0 4AA6 BDCA 06FE10CF04ED
Σκορπιός με Ιχθύ

Πιστεύεις ότι τα δυο αυτά ζώδια ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, αλλά το μεταξύ τους πάθος δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή δε θα οδηγήσει τον έναν από τους δύο στην απιστία. Η πραγματικότητα είναι ότι είναι μυστικοπαθείς, κρατούν πράγματα για τον εαυτό τους και είναι ο Ιχθύς αυτός που θα νιώσει πρώτος την πίεση, καθώς ο συνεχής έλεγχος του Σκορπιού, οι κατηγορίες του και η έλλειψη εμπιστοσύνης θα τον σπρώξουν στο να δικαιώσει τους φόβους του.

Υδροχόος με Παρθένο

Θα υπάρξει άμεση έλξη κυρίως του Υδροχόου προς την Παρθένο, που έχει αυτό το κάτι που μεν τον εκνευρίζει, δε τον εξιτάρει γιατί διαφέρει από τον ίδιο. Ωστόσο, η Παρθένος δεν εκτιμά τον αυθορμητισμό του Υδροχόου, ούτε τη φιλική του διάθεση προς όλους, ακόμα και σε πρώην, οπότε η γκρίνια δε θα αργήσει να έρθει. Και ναι, αυτός που είναι πιο εύκολο να ενδώσει και να απιστήσει είναι ο Υδροχόος.

 

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram