6 κατηγορίες φίλων που θα συναντήσεις σε κάθε παρέα της Χαλκίδας!

Δημοσιεύθηκε 15 Σεπτεμβρίου, 2020

Τι θα ήταν η ζωή μας χωρίς φίλους; Ανούσια και άδεια φυσικά και αυτό είναι γεγονός. Οι παρέες μας είναι αυτές που μας δίνουν ζωή, αυτές που κάνουν τις ώρες μας και τις στιγμές μας να μετράνε περισσότερο.

Τις πιο πολλές φορές οι φίλοι μας είναι το άκρως αντίθετο από εμάς κι αυτό είναι και το ωραίο. Συμπληρώνει ο ένας τον άλλο, κάπου υπερισχύει ο ένας, κάπου ο άλλος κι έτσι δημιουργείται ένα υπέροχο σύνολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμείς εδώ, στο OFF Magazine αποφασίσαμε να γράψουμε μερικές κατηγορίες φίλων και σίγουρα πολλοί από εσάς έχετε έναν τέτοιο στην παρέα σας!

  • Ο γκρινιάρης

Ας το παραδεχτούμε. Όλοι έχουμε στην παρέα μας ένα φίλο που γκρινιάζει για ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Για την επιλογή του μαγαζιού, γιατί δεν έβρισκε τι να βάλει, γιατί έχει αρκετή ζέστη αλλά και πολύ κρύο. Για πάντα κάτι φταίει. Ξέρουμε, όμως, πως η δική μας φιλική ανοχή είναι αυτή που του δίνει το δικαίωμα κι αυτό γιατί έτσι είναι οι φίλοι! Ανεκτικοί!

  • Ο «έχω δίκιο σε όλα» 

Δεν υπάρχει παρέα χωρίς να έχει μέσα έναν «πανέξυπνο» φίλο! Αυτός τα ξέρει όλα. Έχει άποψη για όλα, πολλές γνώσεις και φυσικά τρελαίνεται να σε διορθώνει. Μπορεί να ανοίξετε συζήτηση και φυσικά η δική του άποψη είναι αυτή που υπερισχύει. Γιατί; Γιατί έχει δίκιο σε όλα βέβαια!

  • Ο αργοπορημένος

Πόσες φορές σας έχει εκνευρίσει κάποιος φίλος σας που δεν είναι στην ώρα του; Πόσες φορές έχετε πει δεν ξανά κανονίζω μαζί του; Πολλές! Είναι αυτός που θα σου πει κάθε φορά «ωχ, συγγνώμη με πήρε ο ύπνος» ή αυτός που σου λέει είμαι έτοιμος και έχει μόλις μπει για μπάνιο! Εννοείται πως αν έχετε κανονίσει να βγείτε στις 10 το ραντεβού θα γίνει στις 11...

  • Ο χαζούλης

Είναι ο πιο γλυκός σου φίλος! Έχει διαρκώς άκυρες απορίες και οι ερωτήσεις του μπορεί να σε τρελάνουν. Στη μέση μιας μεγάλης συζήτησης και ενώ την έχει παρακολουθήσει μπορεί να σε διακόψει λέγοντας «για τι πράγμα μιλάμε τώρα ρε παιδιά;» Εννοείται πως από ένα σημείο και μετά απλά δεν ασχολείσαι και τον κοιτάς συγκαταβατικά και με υπομονή.

  • Το μοντέλο

Στη περίπτωση των ανδρών, δε, ο γύπας! Δεν υπάρχει παρέα που να μην έχει έναν υπερλαμπρο φίλο/η που θα κάνει παντού εντύπωση. Προσεγμένος, ακόμη και στις πιο απλές εμφανίσεις, γεμάτος αυτοπεποίθηση και φυσικά αυτός που τραβάει όλα τα βλέμματα. Η παρέα ξέρει πως όπου και να πάνε θα φύγει σίγουρα με μια νέα γνωριμία!

  • Η ψυχή της παρέας 

Η αγαπημένη κατηγορία φίλου! Είναι αυτός που θα έχει μονίμως όρεξη και διάθεση και θα φροντίζει να το μεταφέρει και σε όλους τους άλλους! Δε θα τον δεις ποτέ κατσουφιασμένο, ούτε αγχωμένο! Θα σε κάνει να γελάς ακόμη και με τον τρόπο που μιλάει. Το χαμόγελο του λάμπει πάντα και είναι αυθεντικό. Αυτό τον φίλο τον αγαπάμε πολύ!

 

Με τα καλά ή τα κακά τους, λατρεύουμε τους φίλους μας! Είναι αυθεντικοί, αληθινοί και ό,τι κι αν συμβαίνει είναι δίπλα μας! Τους πραγματικούς σας φίλους να τους αγαπάτε πολύ! Είναι αυτοί που θα σας αντέξουν όπως είστε και δε θα σας ζηλέψουν ποτέ!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram