6 χτενίσματα που θα σε σώσουν τις ημέρες του καύσωνα

Δημοσιεύθηκε 9 Μαΐου, 2023

Το κλειδί για να αντιμετωπίσεις τη ζέστη, είναι το χτένισμα. Σε άλλη περίπτωση μπορεί και να λέγαμε τα short hairs, αλλά το καλοκαίρι οι περισσότερες κοπέλες θέλουν να έχουν μακριά μαλλιά, για να κάνουν όμορφες ponytails και baby braids που είναι απίστευτα hot.

Cornrows

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα cornrows είναι μικρές πλεξούδες που γίνονται πάνω στο τριχωτό της κεφαλής. Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει το συγκεκριμένο χτένισμα, είναι ότι τα μαλλιά δεν έρχονται σε επαφή με το λαιμό. Αν επιλέξεις να κάνεις ένα τέτοιο χτένισμα να είσαι σίγουρη πως θα σε κρατήσει δροσερή ακόμη και όταν οι θερμοκρασίες «αγγίξουν» κόκκινο.

5σζ

Baby braids

Το χτένισμα που έχει έρθει από τα ‘90s πιο σύγχρονο και πιο ανανεωμένο είναι τα baby braids. Πολύ πιθανόν είναι τις μικρές αυτές πλεξούδες να τις έκανες όταν ήσουν μικρή, αλλά όπως δείχνουν οι τάσεις είναι από τα hair trends για φέτος. Τα baby braids θα κρατήσουν τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σου, με αποτέλεσμα να μην ιδρώνεις τόσο εύκολα.

54υ

Sleek bun

Κομψό, διαχρονικό, ιδανικό για κάθε περίσταση. Ε, ναι! Το sleek bun είναι το It χτένισμα του καλοκαιριού. Για να πετύχεις αυτόν τον λείο κότσο το μόνο που θα χρειαστείς είναι μία δυνατή λακ, για να χτενίσεις και να σταθεροποιήσεις τα μαλλιά σου και ένα λαδάκι μαλλιών για το τελείωμα.

5υ54 1

Haidbands

Τα hair accessories εκτός το ότι θα αναδείξουν με τον πιο fashionable τρόπο τα summer looks σου θα σε βοηθήσουν να μαζέψεις τα μαλλιά σου εύκολα και γρήγορα. Τα haidbands είναι μία καλή επιλογή για γρήγορα χτενίσματα.

5

Half up-Half down

Τα μισά μαλλιά πάνω τα μισά κάτω. Σε αυτό το χτένισμα μπορείς είτε να κάνεις ένα messy κότσο, είτε μία πλεξούδα, είτε ακόμη και να πιάσεις τα μαλλιά σου αλογοουρά, αφήνοντας τα υπόλοιπα ελεύθερα κάτω.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram