6 σημάδια που μας δείχνουν ότι το σύμπαν προσπαθεί να μας πει κάτι

Δημοσιεύθηκε 9 Σεπτεμβρίου, 2023

Ως διαισθητικά όντα, μια από τις διασκεδαστικές πτυχές της ζωής είναι να ξέρουμε πώς να αναγνωρίσουμε και διαισθητικά να το διακρίνουμε όταν ένα καινούργιο μήνυμα έρχεται στον δρόμο μας.

Σήμερα θα δούμε 6 σημάδια που μας δείχνουν ότι το σύμπαν μας προετοιμάζει για κάτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  1. Déjà vu

Είχατε ποτέ την αίσθηση πως έχετε ξαναζήσει ένα συγκεκριμένο γεγονός; Οι λεπτομέρειες κάθε λεπτού δείχνουν να σας είναι οικείες σαν μια ταινία που είχατε δει και ξεχάσατε. Η λέξη ¨déjà vu¨ από τα Γαλλικά σημαίνει ¨ήδη ιδωμένο¨ και πιστεύεται πως είναι μια στιγμή που αναστέλλεται στο τώρα όπου ο ανώτερος εαυτός σας θυμάται πως πάντα πλησιάζουμε την δόνηση μας. Αυτό σημαίνει πως απλά αντηχούμε τις δονήσεις που προσφέραμε στο αιθερικό πεδίο εξ αρχής.

  1. Βλέπετε αριθμητικές αλληλουχίες όπως 111 ή 11:11

Αυτοί οι αριθμοί συχνά αποκαλούνται ‘αγγελικοί’ αριθμοί επειδή είναι ένας όμορφος τρόπος με τον οποίο οι καθοδηγητές, οι φύλακες άγγελοι ή ο ανώτερος εαυτός μας επικοινωνούν για να μας δείξουν πως είμαστε ευθυγραμμισμένοι με την διαδρομή που βρισκόμαστε επί του παρόντος. Εγώ, βλέπω τον αριθμό 111 ως υπενθύμιση για να δώσω προσοχή στα πνευματικά στοιχεία με τα οποία βρίσκομαι. Επίσης, τα γενέθλια μου είναι στις 1/11 οπότε έχει ένα ξεχωριστό νόημα στην καρδιά μου.

  1. Έχετε επαναλαμβανόμενα όνειρα

Τα όνειρα είναι οι νυχτερινοί μας γκουρού. Μας βοηθούν να διορθώσουμε τις στροφές του υποσυνείδητου μυαλού μας και είναι μια ευθεία γραμμή για τον Θεό ώστε να μας μιλήσει συμβολικά καθώς ξεκουραζόμαστε.

Δεν είναι όλα τα όνειρα προφητικά, αλλά αν έχετε κάποιο το οποίο επαναλαμβάνεται κάθε νύχτα θα σας πρότεινα να αναζητήσετε έναν διερμηνέα ονείρων ώστε να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τα μηνύματα που προφανώς πρέπει να προσέξετε.

simadia deixnoun eiste etoimoi allaxete zoi
  1. Απλώς ξέρετε κάτι

Κάποιες φορές νιώθετε αυτό το άμεσο ΄ ναι ΄ ή ΄ όχι’ από το ένστικτό σας. Μπορεί να αψηφά την λογική, μπορεί να μην βγάζει κανένα νόημα απολύτως αλλά ξέρετε πως το Σύμπαν (ή ο Θεός) σας έχει δώσει την διαισθητική διάκριση για να ξέρετε ακριβώς τι είναι ένα συγκεκριμένο γεγονός.

  1. Εμπόδια ίσως εμφανιστούν

Μηνύματα δεν στέλνονται, τα e–mail μπλοκάρονται, οι κλήσεις δεν μπορούν να συνδεθούν και τότε συνειδητοποιείτε πως το Σύμπαν σας παρέχει την καθυστέρηση ώστε να κολλήσετε στο τέλειο πρόγραμμα του Θείου συγχρονισμού. Τα πάντα συμβαίνουν όταν πρέπει να συμβούν. Κάποιες φορές αυτά που μοιάζουν σαν ένας τεράστιος πόνος και φαίνονται πως καθυστερούν την πρόοδο μας, είναι στην πραγματικότητα είναι μεταμφιεσμένες ευλογίες.

  1. Βοήθεια εμφανίζεται μαγικά

Θέτετε την πρόθεση σας και τότε ξαφνικά συναντάτε ένα τυχαίο πρόσωπο που μπορεί να σας βοηθήσει στο ταξίδι σας. Ίσως πατήσετε έναν σύνδεσμο στο Facebook και σας εμφανιστεί η σωστή πηγή ή ίσως αυθόρμητα δίνετε χρήματα για την εγγραφή σε ένα μάθημα που πάντα θέλατε να παρακολουθήσετε.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram