50-50: Χαμός στο Twitter για την επανάληψη της σειράς

Δημοσιεύθηκε 11 Ιουλίου, 2023

Μια από τις πλέον επιτυχημένες σειρές του Mega, το 50-50, που προσέφερε στους τηλεθεατές γέλιο με τις ατάκες των πρωταγωνιστών να γίνονται… viral, επέστρεψε.

Η σειρά είχε μπει στον «πάγο» λόγω της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη και τώρα αποφασίστηκε να βγει από το συρτάρι και να προβληθεί ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σας θυμίσουμε ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Βασίλης Θωμόπουλος είχε πει για την επιστροφή του 50-50: «Για εμένα είναι μία χαρά που επιστρέφει το 50-50 γιατί έχει μεγαλώσει μια γενιά. Είναι από τις εξαιρετικές κωμωδίες. Δεν χρειάζεται να συνδυάζεται το καλλιτεχνικό έργο κάποιου ανθρώπου με το τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εδώ είναι πιο μπερδεμένα τα πράγματα γιατί όλα τα προβλήματα έγιναν στον χώρο της δουλειάς. Είναι μια περιπέτεια που κανείς δεν χάρηκε που συνέβη. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν είναι μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης -που εντάξει πιστεύω ότι έσκισε σε αυτήν την σειρά- είναι κι άλλοι ηθοποιοί».

50 2
50 4

Το Mega επανέφερε αυτό το καλοκαίρι το δημοφιλές σίριαλ και χθες προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο και στο twitter έγινε χαμός από σχόλια πάρτε παρακάτω μία γεύση

50
50444

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram