5 Παραλίες της Εύβοιας για οικογένειες

Δημοσιεύθηκε 30 Μαΐου, 2021

Η Εύβοια, όπως πολλάκις έχουμε ξανά πει, είναι ένας από τους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς για οικογενειακές διακοπές. Από τη Βόρεια έως τη Νότια Εύβοια υπάρχουν πολλές παραλίες οι οποίες είναι ιδανικές για μικρούς και μεγάλους.

Παρακάτω θα σας προτείνουμε μερικές από αυτές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

1) Άγιος Νικόλαος

9k=

Είναι μια ρηχή παραλία με καθαρά νερά, αποτελούμενη από άμμο τόσο μέσα στη θάλασσα όσο και έξω. Δεν είναι οργανωμένη, οπότε θα πρέπει να έχετε τον δικό σας εξοπλισμό εάν το επιθυμείτε. Το ιδανικό στην συγκεκριμένη παραλία είναι το μικρό νησάκι του Αγίου Νικολάου με την ομώνυμη εκκλησία που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την ακτή. Εκεί μπορείτε να φτάσετε και κολυμπώντας.
2) Αγία Άννα

2Q==

Απέχει περίπου 1 ώρα από τη Χαλκίδα και αποτελεί την μεγαλύτερη παραλία της Εύβοιας, καθώς έχει μήκος 9 χλμ. Επομένως, τα παιδιά θα έχουν όσο χώρο θέλουν για να παίξουν. Η παραλία έχει χοντρή άμμο και βότσαλο και είναι οργανωμένη σε ένα σχετικά μεγάλο μέρος.
3) Παραλία Αλμυροπόταμου

9k=

Βρίσκεται στη Νότια Εύβοια, στην περιοχή των Στυρών. Αυτό που την κάνει ιδανική για τα παιδιά είναι το γεγονός πως σχεδόν ποτέ δεν έχει κύμα. Έχει ψιλό βότσαλο και άμμο. Όσον αφορά τα νερά της, είναι ρηχά.
4) Αχλάδι

9k=

Βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια και αποτελεί μια παραλία που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Μπροστά σας βλέπετε τη θάλασσα και ακριβώς από πίσω τα καταπράσινα δέντρα. Είναι μεγάλη σε έκταση και κάτω έχει άμμο. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε και το γραφικό χωριό Αχλάδι. Αξίζει τον κόπο!
5) Χερόμυλος

Z

Είναι μια παραλία με καταγάλανα νερά, η οποία στην ακτή της έχει χοντρή άμμο και πολύ ψιλά βότσαλα, ενώ στον βυθό άμμο. Στην αρχή είναι ρηχή, αλλά στη συνέχεια βαθαίνει απότομα, καθώς είναι στο Αιγαίο.

Αξίζει να επισκεφθείτε όλες αυτές τις παραλίες και να περάσετε όμορφο χρόνο με την οικογένειά σας!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram