5 καλοκαιρινές ιδέες για ραντεβού με τον σύντροφό σου στην Χαλκίδα

Δημοσιεύθηκε 6 Ιουλίου, 2020

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι μας έχουμε μια πιο χαλαρή διάθεση να βγούμε, να περάσουμε καλά και να απολαύσουμε τον χρόνο μας μαζί με τον σύντροφό μας στην πανέμορφη πόλη μας. Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες που δεν στοιχίζουν σχεδόν τίποτα και θα σας βοηθήσουν να περάσετε μαγικές νύχτες με τους συντρόφους σας.

#1. Φτιάξτε το αγαπημένο σας ποτό, βάλτε το σε ποτήρια και πηγαίντε μια βόλτα με το αμάξι σε σημεία της Χαλκίδας που έχουν όμορφη θέα (ευτυχώς έχουμε πολλά) π.χ το κάστρο του Καράμπαμπα. Παρκάρετε το αμάξι και απολαύστε το ποτό σας χαζεύοντας τα αστέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#2. Κλείστε ένα ιδιαίτερο μάθημα (μπορείτε να βρείτε και σχολές χορού με πολύ χαμηλές τιμές) με έναν δάσκαλο χορού και ζητήστε του να σας μάθει αισθησιακή μπατσάτα. Θα πληρώσετε ελάχιστα χρήματα και θα περάσετε μια πολύ ωραία μέρα τον σύντροφό σας.

#3. Ξαναζήστε το πρώτο σας ραντεβού! Πού είχατε πάει, τι είχατε κάνει; Κάντε ακριβώς τα ίδια πράγματα και θυμηθείτε τις ωραίες στιγμές που ζήσατε στην αρχή του έρωτά σας.

#4. Πάρ'τε παγωτό στο χέρι και κάντε μια ρομαντική βόλτα στην όμορφη παραλία μας

#5. Bραδινό μπάνιο στην παραλία; Why not! Προμηθευτείτε τα απαραίτητα (π.χ. μερικές μπύρες ή κάποιο αναψυκτικό για να πιείτε αφού βγείτε από τη θάλασσα, μερικά σπιτικά τσιπς ή ό,τι άλλο θέλετε) και πηγαίντε στην παραλία,στις Αλυκές, στις Ροδιές ή στο Κουρέντι και απολαύστε το μπάνιο σας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram