5 συχνά fashion λάθη που οι στυλίστες παρατηρούν πάντα

Δημοσιεύθηκε 4 Δεκεμβρίου, 2021

Λάθος μέγεθος στα ρούχα

Όταν λέμε ότι η εφαρμογή των ρούχων είναι συχνά η μόνη διαφορά ανάμεσα σε ένα ντύσιμο που μας κάνει να νιώθουμε αυτοπεποίθηση -και το αντίθετο, το εννοούμε. Και ο Garnaut συμφωνεί. «Το fit έχει τεράστια διαφορά σε μια καλή και μια κακή εμφάνιση», λέει. «Η εφαρμογή που είναι κάτι τόσο απλό, από το τζιν μας, μέχρι το πιο όμορφο φόρεμά μας, μπορεί να είναι ο καθοριστικός παράγοντας για να μας δείξει ότι κάτι φτιάχτηκε για μας ή ότι φοράμε κάτι παλιό». Φυσικά, υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ένα σκόπιμα oversized κομμάτι και σε ένα κομμάτι σε λάθος μέγεθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λάθος αξεσουάρ

«Τα αξεσουάρ κάνουν όλο το ντύσιμο», λέει ο Garnaut, «αλλά είναι τόσο εύκολο να κάνουμε λάθος επιλογές». Ποιοι είναι λοιπόν οι πιο εύκολοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται; Κρατήστε τα backpacks, τις satchels και τις tote bags για τη διάρκεια της ημέρας και αφήστε για τη νύχτα τα λαμπερά mini αξεσουάρ. «Όχι hold–alls το βράδυ, παρακαλώ!». Το pochette και το mini τσαντάκι Prada για παράδειγμα, είναι υπέροχα κομμάτια για ένα βραδινό spin.

Sneakers το βράδυ

«Εκτός κι αν σκοπεύετε να πάτε για χορό, τα αθλητικά παπούτσια θα έπρεπε να μην μπαίνουν σε ένα night–out», λέει ο Garnaut, αν και αυτή ίσως να είναι μια αμφιλεγόμενη άποψη. Ίσως να προτιμήσετε σανδάλια ή μπαλαρίνες, αν ψάχνετε κάτι άνετο;

Overdoing (και under-doing) με χρώματα και μοτίβα

Τελευταία οι τάσεις αγαπούν πολύ τα χρώματα και σίγουρα όλοι τα έχουμε εντάξει σε πολλά outfits και αξεσουάρ. Όμως κάποιες φορές, χρειάζεται να υπάρχει κάποια αυτοσυγκράτηση και να μην το παρακάνουμε στο ντύσιμο μας. «Φορώντας σωστά τα χρώματα και τα σχέδια θα έχετε ένα πολύ δυναμικό outfit», λέει ο Garnaut. «Βεβαιωθείτε ότι φοράτε χρώματα που ανήκουν στην ίδια οικογένεια ή παρόμοια μοτίβα. Aν το παρακάνετε θα γίνει πολύ γρήγορα υπερβολικό».

Μαλλιά και make-up

Δεν μπορείτε να είστε fashionable χωρίς να δίνετε την ίδια προσοχή και στην ομορφιά. Για τον Garnaut, το καλό ντύσιμο, τα λαμπερά μαλλιά και το μακιγιάζ πάνε μαζί. «Τόσο συχνά τα παραβλέπουμε, αλλά είναι το 50% του outfit», λέει ο Garnaut. «Αλλά μήπως να μην το παρακάνουμε με την σκιά το μεσημέρι;». Έτσι, ενώ θα πρέπει να αισθάνεστε ελεύθερες να είστε η Emily in Paris ή κάποιο αγαπημένο σας Scandi It-girl όταν αναμειγνύετε τα tie-dyes με ρίγες και καρό, καλό θα είναι να υπάρχει ισορροπία. 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram