5 πράγματα που έχεις στην τσάντα σου και δε χρειάζεσαι

Δημοσιεύθηκε 11 Οκτωβρίου, 2021

Όλες οι γυναικείες τσάντες είναι γεμάτες με χρήσιμα αλλά και με πολύ άχρηστα πράγματα που στην ουσία μόνο μας βαραίνουν κορίτσια

Πάμε να δούμε τι πρέπει να πετάξουμε αμέσως απο την τσάντα μας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποδείξεις πάντα υπάρχουν στην τσάντα σου

Είτε πρόκειται για έξοδα της εταιρείας είτε για επιστροφές ρούχων, οι αποδείξεις συσσωρεύονται και είναι σημαντικό να διατηρούνται οργανωμένες για πιο εύκολη πρόσβαση. Εάν η εταιρεία σου επιτρέπει εικονικά έξοδα, χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σου για να βγάλεις μια φωτογραφία κάθε απόδειξης, ώστε να μην χρειαστεί να κρατήσεις το αντίγραφο. Εάν όχι, αγόρασε ένα μικρό σακουλάκι για να τις κρατάς οργανωμένες μέχρι να χρειαστεί να τις δώσεις.

Περιτυλίγματα τσίχλας ή άλλες συσκευασίες

Περιτυλίγματα τσίχλας, χαρτί από μπάρα δημητριακών ή κάποιο άλλο σνακ ή ακόμη και καρτελάκια ρούχων πάντα έχουν μια θέση στην τσάντα σου. Κάτι το γεγονός πως δεν βρήκες κοντά σου κάδο απορριμμάτων, κάτι το ότι ξέχασες να τα πετάξεις όταν γύρισες σπίτι, μαζεύτηκαν πολλά. Μήπως είναι ευκαιρία να αδειάσεις την τσάντα σου;

Προϊόντα μακιγιάζ

Το πρωί δεν πρόλαβες να βαφτείς πριν φύγεις από τη δουλειά και πήρες κάποια πράγματα μαζί; Καλά έκανες. Όμως είτε βρίσκονται στην τσάντα σου γι’ αυτόν τον λόγο, είτε για να κάνεις ένα ρετούς αν συνεχίσεις για φαγητό και ποτό μετά τη δουλειά καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου 2-3 απαραίτητα προϊόντα και όχι όλο το νεσεσέρ σου.

Επίσης από το να είναι σκόρπια μέσα στην τσάντα σου (και να φλερτάρεις με τον κίνδυνο του να σπάσει ή να ανοίξει κάτι, καλό θα ήταν να τα βάλεις σε ένα σακουλάκι με zipper.

Επαγγελματικές κάρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες μπορεί να μην είναι τόσο συνηθισμένες το 2021, αλλά μπορούν να εξακολουθούν να αποτελούν κρίσιμο μέρος της δικτύωσης. Εάν σου δώσει κάποιος μια επαγγελματική κάρτα, τράβηξε τη μια φωτογραφία ή δημιουργήστε μια νέα επαφή στο τηλέφωνό σου για να αποθηκεύσεις τις πληροφορίες. Αυτό όχι μόνο θα ελευθερώσει χώρο στο πορτοφόλι σου, αλλά θα διευκολύνει επίσης την πρόσβαση στις πληροφορίες όταν τις χρειάζεσαι.

Προϊόντα περιόδου

Μπορεί να είναι τρομακτικό να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις ένα ταμπόν ή μία σερβιέτα όταν το χρειάζεσαι και αυτός ο φόβος μπορεί να οδηγήσει σε γέμισμα της τσάντας σου με τέτοιου είδους πράγματα. Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό; Πάρε ένα μικρό τσαντάκι που να χωράει στην τσάντα σου, γέμισε το με τα προϊόντα που χρειάζεσαι και ανάλογα με το τι θα χρησιμοποιήσεις κάνε του refill το βράδυ.

Βρες μέσα στη μέρα σου (κατά προτίμηση μόλις επιστρέψεις σπίτι) 2 με 3 λεπτάκια για να αδειάσεις την τσάντα σου και να τακτοποιήσεις τα πράγματα που έχει μέσα και χρειάζεσαι. Ένας μπελάς λιγότερος από το να ψάχνεις για κάτι μέσα στο χάος και να μην το βρίσκεις. 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram