4 Λόγοι που οι σχέσεις αντίθετων χαρακτήρων δεν κρατάνε!

Δημοσιεύθηκε 20 Μαρτίου, 2021

Θα έπρεπε να είναι προφανές πως όταν με κάποια διαφωνείς και είστε αντίθετοι χαρακτήρες δεν θα κάνεις μία σοβαρή σχέση. Όμως ο έρωτας δεν έχει λογική και η φράση τα ετερώνυμα έλκονται είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα! Η χημεία δυο τέτοιων ανθρώπων είναι άμεση. Αλλά οι σχέσεις των αντίθετων χαρακτήρων δεν κρατάνε στον χρόνο.

Μία τέτοια σχέση είναι επανάσταση κατά του εαυτού σου. Για παράδειγμα είσαι εξωστρεφής και είναι εσωστρεφής χαρακτήρας. Πολλές φορές πιστεύουμε πως με το αντίθετο μας συμπληρωνόμαστε αλλά ποτέ δεν είναι έτσι. Μπορεί να σε συνεπαίρνει μία γυναίκα που σε βγάζει από την ρουτίνα που έχεις βαρεθεί όμως αυτό μπορεί να λειτουργήσει για πολύ λίγο καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Η σύγχυση ταυτότητας

kopela sthn agkalia antra

Όταν περάσει η περίοδος που αισθάνεσαι πολύ high με την επιλογή μίας συντρόφου που σε βγάζει έξω από τα συνηθισμένα, θα επανέλθεις στο να είσαι ο εαυτός σου. Έτσι θα επιστρέψεις στις συνήθειες σου και θα αρχίσει η συζήτηση για να πείσετε ο ένας τον άλλο να γίνεται ίδιοι. Αυτό όμως δεν γίνεται και αυτός είναι ένας λόγος που οι σχέσεις αντίθετων χαρακτήρων δεν κρατάνε!

Η χαμηλή αυτοπεποίθηση

zeygari xwrizei

Όσο εξηγείς το γεγονός πως εσύ και η σύντροφος σου δεν είστε τόσο ταιριαστοί όσο θα ήθελες, η αυτοπεποίθηση σου θα αρχίσει να πέφτει. Ο στόχος να πετύχει αυτή η σχέση θα είναι σαν να προσπαθείς να βάλεις δύο καρπούζια κάτω από τη μία μασχάλη. Και είναι εύκολο να κατηγορήσεις τον εαυτό σου για αυτό αλλά στην πραγματικότητα απλά είστε πολύ διαφορετικοί για να ταιριάξετε.

Δεν υπάρχουν κοινά σημεία

atairiasto zeygari

Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις αντίθετων χαρακτήρων δεν κρατάνε και ένας από τους λόγους είναι πως δεν υπάρχουν κοινά σημεία. Η αρχική χαρά που υπήρχε στην σχέση ήταν ο ενθουσιασμός του διαφορετικού. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να θες να πας για bungee jumping και η κοπέλα σου να θέλει να δει τηλεόραση, που σημαίνει ότι δεν μοιράζεστε την χαρά. Έτσι δεν αργεί η ώρα που θα χωρίσουν οι δρόμοι σας.

Αρνητικά συναισθήματα

zeygari tsakwnetai

Όταν φτάσεις στο σημείο να μην αντέχεις να βλέπεις άλλο την κοπέλα σου η αρχική φλόγα έχει σβήσει. Αυτό συμβαίνει γιατί οι σχέσεις αντίθετων χαρακτήρων δεν κρατάνε πολύ αφού γρήγορα φαίνεται η ασυμφωνία χαρακτήρων.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram