4 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες δείχνουν πιο όμορφες το καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε 11 Ιουλίου, 2020

Το καλοκαίρι βρίσκεται στο peak του και μπορεί να σου φαίνεται σαν ψέμα, ευτυχώς όμως δεν είναι! Το πιο πολυαναμενόμενο καλοκαίρι της τελευταίας 20ετίας λοιπόν, συμβαίνει τώρα, και όπως είναι φυσικό, έχουμε ανάγκη να το απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Με μία πανδημία να καιροφυλαχτεί και φυσικά τα οικονομικά των περισσότερων να μην είναι σε άνθιση, προσπαθούμε να ξεσκάσουμε κάπως, από τους δύσκολους προηγούμενους μήνες και να εκμεταλλευτούμε την κάθε ώρα και στιγμή.

Και η αλήθεια είναι, ότι και η δική σου διάθεση είναι ανεβασμένη. Και πώς άλλωστε να μην είναι, εφόσον έξω ο καιρός είναι υπέροχος, και ο ήλιος λάμπει μέχρι τις 9 το βράδυ. Εκτός βέβαια από ευδιάθετη, νιώθεις και πιο σέξι. Τουλάχιστον στα μάτια των αντρών. Όχι δεν είναι η ιδέα σου. Υπάρχουν βασικοί λόγοι για τους οποίους νιώθεις πιο ελκυστική την εποχή αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διάθεσή σου είναι στα ύψη
Και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Παραδέξου το: Όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, ακόμα και απεριποίητη και άβαφη να είσαι, τα βλέμματα θα τα τραβήξεις. Είναι η εσωτερική σου ακτινοβολία φίλη μου. Οπότε όσο καλύτερα αισθάνεσαι, τόσο πιο όμορφη και ελκυστική δείχνεις προς τα έξω.

Δείχνεις περισσότερο δέρμα
Εδώ που τα λέμε, ποιος άνθρωπος μπορεί να δείξει ελκυστικός με δύο μπλουζάκια, ένα χοντρό πουλόβερ και μπουφάν; Βασικά και δεν μπορείς να δείξεις ελκυστικός, και δεν θέλεις κιόλας. Σε κάθε περίπτωση, το εξώπλατο μπλουζάκι σου ή το crop top σου, είναι αρκετά για να σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση και έξτρα πόντους γοητείας.

Τα καλοκαιρινά outfits είναι πιο ωραία 
Το καλοκαίρι μπορείς κυριολεκτικά να φορέσεις ό, τι θέλεις. Το ακόμα καλύτερο, είναι ότι δεν είσαι αναγκασμένη να φορέσεις 15 ρούχα πάνω από το βασικό σου outfit και να χαλάσεις το στυλ σου. Η μόδα την εποχή αυτή είναι σε… οίστρο, τα χρώματα είναι έντονα και όλα έχουν μία ιδιαίτερη εσάνς καλοκαιριού την οποία και λατρεύεις. Και φυσικά νιώθεις υπέροχα!

Είσαι μαυρισμένη
Μην με ρωτήσεις γιατί, αλλά είμαι κι εγώ ανάμεσα στις γυναίκες που όταν είναι μαυρισμένες νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το δέρμα δείχνει πιο ωραίο και υγιές, και το ελαφρύ κοκκίνισμα στο πρόσωπο, προσδίδει μία γοητεία και μία αθωότητα η οποία είναι ακαταμάχητη!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram