4 τρόποι να ρίξεις ευγενικά «άκυρο» σε κάποιον

Δημοσιεύθηκε 24 Αυγούστου, 2021

Είναι το χειρότερό μου να προσπαθώ να ρίξω άκυρο σε κάποιον άνθρωπο τον οποίο συμπαθώ και εκτιμώ, αλλά -βρε παιδί μου- δεν μου δημιουργεί έλξη. Δυστυχώς, αυτό μου έχει συμβεί αρκετές φορές στη ζωή μου.

Τι έκανα παλιά, στα πολύ νιάτα μου; Όταν ήξερα ότι θα βρεθώ σε ένα πάρτι με τον εν λόγω τύπο πήγαινα παντού -ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΩΣ- με την κολλητή μου. Δεν με άφηνε να κάνω ρούπι. Και, όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν ήταν ούτε πολύ ευγενικό, ούτε και ντόμπρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά αποφάσισα να ωριμάσω και…, αφού δοκιμάσω ένα-δυο tricks, να καταλήγω να το λέω στα ίσα.

Οι ευγενικοί τρόποι για να του ρίξεις… άκυρο

Δεν τον θέλεις για αγόρι σου! Το καταλάβαμε! Δες, λοιπόν, πώς θα του το κάνεις ξεκάθαρο χωρίς να τον προσβάλεις και να τον στενοχωρήσεις.

#1 Να είσαι χαλαρή μεν, αλλά όχι διαχυτική

Μην αρχίσεις τα γελάκια, τις αγκαλιές και τις κινήσεις που δείχνουν μεγάλη άνεση, γιατί ο άνθρωπος θα το παρεξηγήσει. Ναι, να είσαι ευδιάθετη, ευγενική και χαλαρή, αλλά μέχρι εκεί! Δείξε ότι για κάτι περισσότερο δεν ενδιαφέρεσαι.

#2 Δώσε του τα social media σου

Καλύτερα να του δώσεις τα social media σου παρά τον αριθμό του τηλεφώνου σου. Όταν δίνουμε σε ένα αγόρι το κινητό μας, τότε… είναι σαν να του δίνουμε το «πράσινο φως» να προχωρήσει. Με τα social media υπάρχει μια κάποια απόσταση!

#3 Πες του ότι ήδη έχεις αγόρι

Εντάξει, αν έχει γίνει αρκετά πιεστικός δεν είναι και τόσο κακό να του πεις ένα ψεματάκι. Ναι! Πες του ότι είσαι σε σχέση για να δεις πια και εσύ αν θα σε αφήσει στην ησυχία σου.

#4 Πες του το ξεκάθαρα

Αν σε φλερτάρει επίμονα, αν δεν σταματά με τίποτα, πες του το ξεκάθαρα. Δεν τον βλέπεις ερωτικά, δεν θέλεις να προχωρήσεις μαζί του. Τον συμπαθείς, τον εκτιμάς, αλλά μέχρι εκεί!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram