Με αυτές τις συμβουλές θα αποκτήσετε το χρώμα μαλλιών που ονειρεύεστε

Δημοσιεύθηκε 20 Ιουλίου, 2023

Το χρώμα των μαλλιών σας είναι σημαντικό, γιατί αλλάζει όλη την εμφάνισή σας. Είτε θέλετε να καλύψετε τα γκρίζα, είτε απλά βαρεθήκατε το παλιό σας χρώμα, για ν’ αποκτήσετε το χρώμα που επιθυμείτε, χωρίς να οδηγηθείτε σε λάθος επιλογή, καλό θα ήταν, πριν τη βαφή, να σκεφτείτε και ν’ απαντήσετε στα παρακάτω θέματα:

Αποφασίστε τι είδους εμφάνιση θέλετε
Σκεφτείτε τους λόγους για τους οποίους θέλετε ν’ αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας και επιλέξτε ένα χρώμα που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Εάν επιλέξετε ένα χρώμα μαλλιών με βάση τον τόνο του δέρματος και των ματιών σας, θα πετύχετε μια πιο φυσική εμφάνιση. Εάν το χρώμα των μαλλιών σας διαφέρει πολύ από τον τόνο του δέρματός σας, θα σας δώσει μια πιο έντονη εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποφασίστε αν θέλετε ανταύγειες, french balayage ή χρώμα παντού.
Οι ανταύγειες φωτίζουν μόνο μέρη ή λωρίδες των μαλλιών σας και είναι πιο διακριτικές. Στο french balayage, η βαφή εφαρμόζεται στην έξω πλευρά των μαλλιών με κάθετες, ανάλαφρες κινήσεις στα σημεία που «χτυπάει» τα μαλλιά ο ήλιος και δίνει φυσικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Αποφασίστε αν θέλετε μόνιμη ή ημιμόνιμη βαφή
Η ημιμόνιμη βαφή είναι βαφή στον ίδιο τόνο και ακριβώς όπως λέει η λέξη το λούσιμο ξεθωριάζει γρήγορα το χρώμα της, το οποίο διαρκεί λιγότερο από αυτό της μόνιμης βαφής. Εάν όμως δεν είστε σίγουρες για το χρώμα που θέλετε να εφαρμόσετε, η πρότασή μας είναι να χρησιμοποιήστε πρώτα μια προσωρινή βαφή πριν δεσμευτείτε με μια μόνιμη βαφή. Στη μόνιμη βαφή το χρώμα διεισδύει στα μαλλιά σας και κρατά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία
Όταν ψάχνετε ένα νέο χρώμα για τα μαλλιά σας, πρώτα συζητήστε με τον κομμωτή σας. Η εμπειρία του, θα του επιτρέψει να σας δώσει συμβουλές για τα χρώματα που πιστεύει ότι σας ταιριάζουν γιατί γνωρίζει τον τύπο των μαλλιών σας και την υγεία τους.

Επίσης, ο επαγγελματίας colorist θα χρησιμοποιήσει τις ιδανικές επαγγελματικές βαφές μαλλιών για να σας δώσει το χρώμα των μαλλιών που επιθυμείτε προστατεύοντάς τα παράλληλα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram