4 πράγματα που πρέπει οι άντρες να καταλαβαίνουν για τις γυναίκες

Δημοσιεύθηκε 12 Ιουλίου, 2021

Οι γυναίκες το ξέρουμε και το παραδεχόμαστε πολλές φορές είμαστε δύσκολα όντα, το καταλαβαίνουμε!
Αλλά και οι άντρες πρέπει να αρχίσουν να μας καταλαβαίνουν περισσότερο

Ας αρχίσουμε με 4 βασικά πραγματάκι που θα θέλαμε να καταλαβαίνατε καλύτερα..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1) Οι άνδρες και οι γυναίκες είναι νευρολογικά διαφορετικοί.

Υπάρχουν θεμελιώδεις διαρθρωτικές διαφορές στον αρσενικό και θηλυκό εγκέφαλο. Οι γυναίκες έχουν ένα «κέντρο επικοινωνίας» που είναι 2,5 φορές σωματικά μεγαλύτερο από το ανδρικό, δίνοντάς τους μεγαλύτερη ικανότητα να εκφράζουν συναισθήματα. Επίσης μικρά κορίτσια σαρώνουν πρόσωπα για μικρο-εκφράσεις για να διαβάζουν συναισθήματα, αλλά τα μικρά αγόρια δεν το κάνουν. Την ίδια ώρα τπ βιολογικό μονοπάτι που περπατούν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της ζωής τους και τις σωματικές και συναισθηματικές αλλαγές που συμβαίνουν στην πορεία δεν έχουν καμία σχέση με όσα βιώνουν οι άντρες.

2) Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να βρεις μια αξιόλογη γυναίκα.

Οι γυναίκες εκτιμούν τη σταθερότητα και την ασφάλεια (όπως όλοι), αλλά οι γυναίκες που αναζητούν την πραγματική αγάπη δεν θέλουν να «χρηματοδοτηθούν» από τον αγαπημένο τους και είναι οικονομικά ανεξάρτητες. Η πραγματικότητα είναι ότι η γυναίκα που θα είναι σύντροφός σου στη ζωή ψάχνει το βάθος του χαρακτήρα σου πολύ περισσότερο από το βάθος του πορτοφολιού σου.

mari lezhava egz7W1zHYbU unsplash

3) Οι γυναίκες είναι ανθρώπινα όντα όπως εσείς.

Με τα νεύρα, τις γκρίνιες, τις ορμόνες τους αλλά και πολλές καλές πλευρές. Μην μας κατηγορείτε για τα πάντα και προσπαθήστε απλά να μας καταλάβετε ορισμένες φορές.

4) Οι γυναίκες θέλουμε ο άντρας να διατηρεί τον ρόλο του.

Καθημερινά δουλεύουμε σε φρενήρεις ρυθμούς ενώ παράλληλα φροντίζουμε το μαγείρεμα και το καθάρισμα του σπιτιού (και πόσα άλλα!). Μια γυναίκα θέλει ο άντρας του σπιτιού να εκτιμάει όλα όσα προσφέρει και να είναι ιππότης. Να της εκφράζει τον σεβασμό του, να παραμένει αρσενικός αλλά να διαθέτει και την ρομαντική του πλευρά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram