4 εμπόδια που μόνο μια αληθινή σχέση μπορεί να ξεπεράσει

Δημοσιεύθηκε 31 Αυγούστου, 2021

Οι σχέσεις εν έτει 2021 δεν είναι ό,τι πιο εύκολο αφού οι περισσότερες από εμάς παλεύουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ο ελεύθερος χρόνος είναι περιορισμένος ωστόσο αν είσαι τυχερή και βρεις το άλλο σου μισό, πρέπει να το κρατήσεις στο πέρασμα του χρόνου.

Οι μακροχρόνιοι δεσμοί απαιτούν προσπάθεια, αγάπη και κατανόηση (και από τους δύο συντρόφους) για να ευδοκιμήσουν. Πολλά ζευγάρια απομακρύνονται σε περιόδους κρίσης με αποτέλεσμα να απιστήσουν ή να χωρίσουν οριστικά. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις συντρόφων που οι δυσκολίες τους φέρνουν πιο κοντά, καταφέρνουν να τις ξεπεράσουν και να είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#1 Ασυμφωνία χαρακτήρων

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Συνήθως ο σύντροφός μας είναι ένα άτομο με το οποίο έχουμε αρκετά κοινά ενδιαφέροντα, απόψεις και lifestyle. Δεν είναι όμως πάντα έτσι. Επίσης σε περιόδους όπου το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, είναι πιθανό να υπάρξουν τριβές και καυγάδες με έντονη ασυμφωνία χαρακτήρων. Στόχος να ηρεμήσετε τα πνεύματα και να επανεξετάσετε την σχέση σας.

#2 Βαρετό sex

Kακά τα ψέματα, όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις έχουν περάσει από φάσεις όπου το σεξ δεν ήταν και τόσο καλό ή που δεν ικανοποιούσε τον ένα από τους δύο συντρόφους. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε αυτή την περίπτωση είναι να δοκιμάσετε νέα πράγματα και δραστηριότητες που θα ανάψουν το πάθος.

#3 Απόσταση

Ένας από τους πιο συχνούς λόγους για τον οποίο χωρίζουν τα ζευγάρια. Οκ, σε όλους έχει τύχει να λείψει ο αγαπημένος μας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς αυτό οδηγεί συχνά σε παρεξηγήσεις, ασυνεννοησία και χάσμα. Αν καταφέρετε να το ξεπεράσετε, τότε είναι γραφτό να είστε μαζί.

#4 Ανασφάλεια

Κρίσεις ζήλιας, σκηνές και τσακωμοί χωρίς λόγο μπορούν να οδηγήσουν σε οριστική ρήξη ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Αν πάλι καταφέρετε να λύσετε κάθε διαφωνία με διάλογο, πίστεψέ με τότε θα είστε πιο καλά από ποτέ.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram