3 τρόποι χρήσης του dry shampoo

Δημοσιεύθηκε 16 Δεκεμβρίου, 2021

Πόσες φορές δεν προλάβατε να λούσετε τα μαλλιά σας και ήταν εκεί για να τα κάνει να δείχνουν φρέσκα και λαμπερά; Μάλλον, «αρκετές» θα είναι η απάντηση. Μιας και το dry shampoo έχει γίνει το αγαπημένο των γυναικών, θα δούμε όλες του τις χρήσεις σχετικά με το styling. Εφόσον κάνουμε λόγο για ένα must-have προϊόν, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τις ιδιότητές του στο μέγιστο.

- Δώστε όγκο χρησιμοποιώντας το dry shampoo. Ψεκάστε τις ρίζες και ανακατέψτε τα μαλλιά σας ελαφρώς και δείτε αμέσως τα μαλλιά σας πιο πλούσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Αν κάνετε συχνά μπούκλες και δεν μένουν σταθερές τότε ψεκάστε και ανακατέψτε καλά το dry shampoo στις τρίχες σας, έτσι θα αποκτήσετε τέλειες και καλοφτιαγμένες μπούκλες.

- Αν έχετε αφέλειες, το μόνο που έχετε να κάνετε για να τις φρεσκάρετε λίγο πριν βγείτε από το σπίτι, αυτό θα τους δώσει όγκο και την αέρινη διάθεση που επιθυμείτε.

TIP: Οι άκρες των μαλλιών σας δεν πρέπει να ψεκάζονται καθώς γίνονται πιο εύθραυστες και ξηρές.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram