3 λόγοι για να δοκιμάσεις σούσι!

Δημοσιεύθηκε 16 Ιουνίου, 2021

Ας αρχίσουμε από τα βασικά: Τι είναι το σούσι; Ουσιαστικά πρόκειται για ξιδάτο ρύζι, στο οποίο προσθέτουν θαλασσινά -κατά κύριο λόγο- ή κρέας και σερβίρεται με διάφορες σάλτσες. Η λέξη σούσι σημαίνει «με ξινή γεύση» και όχι «ωμό ψάρι», όπως πιστεύουν οι περισσότεροι.

Καταλαβαίνω από κάποιον που δεν έχει δοκιμάσει σούσι να μου πει πως δεν του αρέσει. Το καταλαβαίνω! Αλλά αν δεν έχεις δοκιμάσει, πώς γίνεται να μην σου αρέσει; Δεν το δέχομαι! Μετά από αυτό το άρθρο θα πας οπωσδήποτε να δοκιμάσεις σούσι, γιατί το σούσι τα σπάει! Οι λόγοι; Διάβασε παρακάτω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λόγος no.1

Αρχικά, είναι τέλειο να δοκιμάζεις νέα πράγματα με τη παρέα σου. Την πρώτη φορά που δοκίμασα σούσι ήταν μια από τις βραδιές που έκανα νέο συκώτι. Αυτό φυσικά οφείλεται σε κάποια από τα άτομα της παρέας μου, τα οποία απ΄ότι κατάλαβα δεν τους άρεσε και πολύ, οπότε οι εκφράσεις που έπαιρναν κατά τη διάρκεια του γεύματος ήταν ό,τι καλύτερο έχω ζήσει!

Λόγος no. 2

Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να ξεφύγεις από τα σουβλάκια, τα burgers και τις πίτσες που τρως τόσο καιρό. Να δοκιμάσεις κάτι νέο, πιο υγιεινό και γευστικό. Τόσο καιρό λες ότι θα τρως πιο υγιεινά και σωστά. Ακόμα περιμένεις, έτσι δεν είναι; Ξεκίνα, λοιπόν, με σούσι!

Λόγος no. 3

Αποτελεί εναλλακτικό τρόπο να φας ψάρι – που σε έχει πρήξει η μάνα σου να φας – με έναν πιο fancy τρόπο. Να ξέρεις πως αν το καθιερώσεις μια φορά τη βδομάδα ή έστω μια φορά στη μιάμιση, θα νιώθεις καλύτερα.

Και Τέλος να σου πω κάτι;! Δεν θες να δεις την παρέα σου να προσπαθεί να φάει με τα ξυλάκια;! Μοναδικό! Επίσης είναι καλή ευκαιρία να βγάλεις videos που θα μπορείς να εκβιάζεις του φίλους σου και να γεμίσεις στορυ στο ινσταγραμ !

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram