3 λάθη που κάνεις με τη mascara και φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα

Δημοσιεύθηκε 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει πάντα την διαφορά! Αυτό ισχύει τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ. Τίποτα, δεν πρέπει να αφήνουμε στην τύχη του και πόσο μάλλον το μακιγιάζ μας. Η mascara είναι ένα από τα καλλυντικά που μπορεί να κάνει ακριβώς αυτή την διαφορά που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα beauty looks. Η mascara έχει τη δυνατότητα να πάει σε άλλο level το eye look μας, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργήσει και το αντίθετο επιθυμητό αποτέλεσμα.

3 συχνά λάθη που κάνεις με τη mascara

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοποθετείς υπερβολική ποσότητα

Τοποθετείς υπερβολικό προϊόν πάνω στις βλεφαρίδες. Περισσότερο προϊόν δεν σημαίνει και καλύτερο αποτέλεσμα... Προσπάθησε να αφαιρείς κάθε φορά λίγο προϊόν από το βουρτσάκι πάνω στην συσκευασία, πριν το εφαρμόσεις στις βλεφαρίδες. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις λεπτά layers από mascara πάνω στις βλεφαρίδες, κάνοντάς τες να φαίνονται ομοιόμορφες, καλοσχηματισμένες και χωρίς κόμπους.

Μην ξεχνάς τις ρίζες των βλεφαρίδων

Η σωστή εφαρμογή της mascara πάνω στην βλεφαρίδες είναι πρώτα στη ρίζα και μετά στις άκρες. Συχνά έχουμε την τάση να βάφουμε τις βλεφαρίδες από τη μέση ως το τέλος τους και ξεχνάμε τις ρίζες. Αν θες να φαίνονται πιο μακριές και πλούσιες πρέπει να ξεκινάς πρώτα από τη ρίζα. Με το συγκεκριμένο tip οι βλεφαρίδες δεν θα πλέκονται μεταξύ τους.

Μην κάνεις refresh στην mascara

Το να κάνεις refresh στην mascara μετά από ώρες, μπορεί να φέρει καταστροφικά αποτελέσματα. Το προϊόν πάνω στις βλεφαρίδες, έχει ξεραθεί και αν προσπαθήσεις να τοποθετήσεις extra mascara μπορεί οι βλεφαρίδες να σπάσουν. Είναι προτιμότερο να ξεβαφτείς με ένα μαντηλάκι και να βαφτείς από την αρχή, κάνοντας το πρόσωπό σου να πάρει μία ανάσα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram