3 ζώδια που πιθανώς να καταλάβουν πως είναι ερωτευμένα με το λάθος άτομο

Δημοσιεύθηκε 21 Απριλίου, 2023

Ομολογουμένως έτσι όπως κινούνται οι πλανήτες τις τελευταίες ημέρες, όλα τα περιμένουμε. Τα αναπάντεχα γεγονότα θα είναι πολλά, καθώς ο Πλούτωνας και ο Κρόνος επηρεάζουν έντονα το αστρολογικό τοπίο και επίσης μη ξεχνάμε πως μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς, ενώ παράλληλα έχουμε τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου.

Τα παραπάνω γεγονότα θα μπορούσαν να ερμηνευτούν με πολλούς τρόπους. Και αφού είδαμε τι ενέργεια φέρνει ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο, αλλά και τι συμβαίνει με τα ζώδια κατά τη διάρκεια της έκλειψης, είναι σημαντικό να εστιάσουμε λίγο παραπάνω στα αισθηματικά, τα οποία έχουν αέρα παρελθόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ήδη θα γνωρίζεις, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει πισωγυρίσματα. Καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, όχι καλή επικοινωνία, αλλά και νοσταλγία του παρελθόντος. Πόσο μάλλον στο ζώδιο του Ταύρου, στο οποίο θα βρίσκεται μέχρι και τις 15/05 2023. Ο Ταύρος έχει κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη και επομένως για το επόμενο διάστημα η προσοχή στρέφεται στα αισθηματικά, αλλά και τα πρακτικά ζητήματα.

Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις ποιο άτομο θες πραγματικά στη ζωή σου, αλλά και πως μπορείς να κάνεις τα πράγματα μαζί του να λειτουργήσουν. Είτε πρόκειται για μια σχέση από το παρελθόν την οποία ποτέ δεν ξεπέρασες, είτε πρόκειται για ένα πρόσωπο που ποτέ δεν τόλμησες να προσεγγίσεις, αλλά ήθελες απίστευτα, τώρα είναι η στιγμή που όλα αυτά έρχονται στην επιφάνεια.

Ακόμη και αν έχεις προχωρήσει σε μια νέα σχέση, είναι πολύ πιθανό η ενέργεια του Ανάδρομου Ερμή σε συνδυασμό με τον πλανήτη Άρη που επίσης πρωταγωνιστούσε στην χθεσινή έκλειψη, να σε ωθήσει στο να κυνηγήσεις ό,τι πραγματικά επιθυμείς. Θα συνειδητοποιήσεις ποιο άτομο θες πραγματικά στη ζωή σου, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως η τωρινή σου σχέση, δεν είναι τελικά το πρόσωπο με το οποίο είσαι πραγματικά ερωτευμένος.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν παραπάνω από τα συγκεκριμένα αστρολογικά δρώμενα είναι: Ταύρος, Καρκίνος, Αιγόκερως.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram