3 ασκήσεις για να κάψεις πολλές θερμίδες σε λίγα λεπτά

Δημοσιεύθηκε 26 Νοεμβρίου, 2021

Αν και υπάρχουν πολλά κίνητρα για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση πέρα από την καύση θερμίδων, υπάρχουν πολλές γυναίκες των οποίων ο βασικός στόχος είναι η απώλεια βάρους και λίπους.

Σου έχω τις 3 κατάλληλες ασκήσεις για εσένα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαλειμματική προπόνηση

Το τρέξιμο βρίσκεται σχεδόν πάντα στην κορυφή κάθε λίστας με θέμα «ποια άσκηση καίει τις περισσότερες θερμίδες» και είναι πολύ λογικό, αφού το γρήγορο τζόκινγκ σε βοηθά να κάψεις περίπου 700 θερμίδες σε μια ώρα.

Ανεβοκατέβα σκαλιά

Το καταλαβαίνω, το να ανεβοκατεβαίνεις σκαλιά δεν είναι και το αγαπημένο σου πράγμα στον κόσμο - γι' αυτό άλλωστε εφευρέθηκαν και τα ασανσέρ! Ωστόσο, 30 λεπτά διαλειμματικού ανεβοκατεβάσματος σκαλιών αρκούν για να κάψεις τουλάχιστον 500 θερμίδες, ακούγοντας ταυτόχρονα την αγαπημένη σου μουσική. Η ένταση που πρέπει να ακολουθήσεις είναι η ίδια με εκείνη της διαλειμματικής προπόνησης που σου προτείναμε παραπάνω.

Tip: Εάν δε σου αρέσει να ανεβοκατεβαίνεις σκαλιά, μπορείς να προμηθευτείς ένα ελλειπτικό.

Κάνε ποδήλατο

Πάρε ένα στατικό ποδήλατο και ξεκίνα το αερόβιο 30λεπτο πρόγραμμά σου από την άνεση του σαλονιού σου. Και σε αυτή την περίπτωση, ο ιδανικός τρόπος για να χάσεις όσο περισσότερες θερμίδες γίνεται, είναι να ακολουθήσεις τη διαλειμματική μέθοδο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram