3 άνδρες του ζωδιακού κύκλου που πρέπει να αποφύγεις

Δημοσιεύθηκε 3 Ιουνίου, 2021

α τρία συγκεκριμένα ζώδια του αντρικού φύλου θεωρούνται από τα πιο δύσκολα και μπορούν να ταλαιπωρήσουν αρκετά κάθε γυναίκα.

Αιγόκερως
Εάν είσαι ερωτευμένη με έναν Αιγόκερω, εκείνος θα δοκιμάσει την υπομονή και την ανεκτικότητά σου για να δει ως πότε θα τον υπομένεις. Εάν τον αφήσεις όμως, θα στεναχωρηθεί. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να πιέζεται τόσο για πράγματα που αν τα αφήσει θα έχουν καλύτερη κατάληξη.

Σκορπιός
Είναι ένα ζώδιο αρκετά πεισματάρικο και πιθανόν να «εκμεταλλευτεί» όποιο συναίσθημα έχεις για εκείνον. Δεν ξέρει πώς να ελέγξει τα συναισθήματά του, μπορεί να γίνει ρομαντικός, όπως επίσης κτητικός και ζηλιάρης. 

Καρκίνος
O Καρκίνος επιβιώνει από το συναίσθημα και έχει τόσο μεγάλο συναισθηματικό πλούτο που δεν ξέρει πώς να τον διαχειριστεί, κάτι που τον καθιστά «ασταθή». Αν δεν είναι βέβαιος για τα αισθήματά του θα αρχίσει να σκέφτεται ότι έχει και άλλες επιλογές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram