2 φυσικοί τρόποι να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου

Δημοσιεύθηκε 18 Αυγούστου, 2021

Κάθε καλοκαίρι κάτι μας πιάνει όλες και θέλουμε να ανοίξουμε το χρώμα των μαλλιών μας. Είναι ο καιρός που «ανοίγει» και που το ίδιο θέλουμε να κάνουμε στα μαλλιά μας, είναι οι τάσεις που λίγο-πολύ αυτό λένε… Εμείς σχεδόν πάντα εκεί καταλήγουμε.

Κι αν ακόμα εσύ δεν έχεις τολμήσει να ανοίξεις τα μαλλιά σου ή δεν θέλεις από τώρα να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς βαφές, μην ανησυχείς, υπάρχει λύση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βάλε χαμομήλι

Βράσε νερό σε μια κατσαρόλα και βάλε μέσα ένα φακελάκι χαμομήλι. Άσε το για 10 λεπτά εκεί και έπειτα περίμενε μέχρι το ρόφημα να κρυώσει.

Αφού είναι εντελώς κρύο, ρίξε το χαμομήλι σε φρεσκολουσμένα μαλλιά και κοιμήσου όλη νύχτα έτσι. Το πρωί που θα ξυπνήσεις λούσου και… ενθουσιάσου με την ησυχία σου. Θα δεις πως τα μαλλιά σου θα έχουν ανοίξει αρκετά.

Επίσης, μην πετάξεις το ρόφημα που θα περισσέψει. Βάλε το σε ένα μπουκαλάκι με σπρέι και ψέκασε τα μαλλιά σου κάθε φορά που πας στην παραλία. Ο ήλιος που σε καίει σε συνδυασμό με το χαμομήλι θα κάνουν τα μαλλιά σου αρκετά πιο ανοιχτόχρωμα.

Λεμονάκι μυρωδάτο

Ρίξε δύο κουταλιές χυμό λεμονιού σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου σαν μάσκα. Μετά, κάθισε στον ήλιο και άσε τη μάσκα να «δουλέψει» για 15-20 λεπτά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram