2 καθρέπτες μόνο αρκούν για να φαίνεται το σπίτι μεγαλύτερο

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουνίου, 2023

Το σπίτι μας είναι το «καταφύγιό μας». Εκεί περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας, ζούμε στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και χαλαρώνουμε μακριά από όλους και όλα. Η διακόσμηση και η αισθητική του έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία μας και αυτό έχει αποδειχθεί από αρκετές έρευνες τα τελευταία χρόνια.

Λίγο ή πολύ όλες γνωρίζουμε πόση διαφορά μπορεί να κάνει ένας καθρέπτης αν τοποθετηθεί στην κατάλληλη γωνία και πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε τον κατάλληλο καθρέφτη για τον χώρο μας. Αρκετές από εμάς μένουν σε μικρά διαμερίσματα τα οποία μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφωθούν και να δείχνουν πολύ μεγαλύτερα με τη σωστή χρήση καθρεπτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να έχεις έναν μόνο εντυπωσιακό καθρέπτη στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι μπορεί πραγματικά να ανανεώσει τον χώρο ωστόσο αξίζει να επενδύσεις σε μικρούς, οικονομικούς καθρέπτες που θα βρεις στην αγορά για να κάνεις mix n' match συνδυασμούς σε περισσότερα σημεία του σπιτιού.

2 στυλ καθρέπτη που δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σου

Οι φετινές τάσεις διακόσμησης «μίλησαν» και οι ειδικοί προτείνουν δύο συγκεκριμένα στυλ καθρέπτη αν θες να ανανεώσεις αισθητά το διαμέρισμά σου.

1) Καθρέπτης σε οργανικό σχήμα

Προτίμησε αυτό το στυλ εάν ο χώρος σου είναι ουδέτερος, μινιμαλιστικός ή μοντέρνος. Θα ταιριάξει αμέσως με τα υπόλοιπα διακοσμητικά διασφαλίζοντας ότι το σπίτι σου θα φαίνεται ακόμα πιο φωτεινό και ευάερο.

2) Κυματιστός καθρέπτης

Αυτοί οι καθρέπτες θυμίζουν έντονα το bubblecore trend (μεγάλη τάση διακόσμησης) και αξίζει να τους αγοράσεις σε κάποιο έντονο χρώμα. Αν πάλι θες μια πιο κλασική, ασφαλής επιλογή επένδυσε σε έναν λευκό ή μαύρο καθρέπτη. Αν το σπίτι σου έχει έντονα ρετρό στοιχεία ή πολλά χρώματα, αυτό το στυλ καθρέπτη θα το απογειώσει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram