17χρονος δημιουργός του sneaker «ΜΠΑΣΟΚ» αποκαλύπτει πως γεννήθηκε η ιδέα του παπουτσιού

Δημοσιεύθηκε 6 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο SNIK παρουσίασε με stories του στο Instagram τα νέα του sneakers, τα οποία είναι πράσινης απόχρωσης και… μάρκας «ΜΠΑΣΟΚ». Με το μήνυμα «λεφτά υπάρχουν» στο εσωτερικό τους και τον πράσινο ήλιο να δεσπόζει στα πλαϊνά τους μέρη, τα καινούργια παπούτσια του δημοφιλούς ράπερ έγιναν γρήγορα αντικείμενο συζήτησης.

Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε την δημιουργία τους είναι ένας 17χρονος από το νησί της Ρόδου. Ονομάζεται Γιάννης Λουλούδης και ασχολείται με τις αγοραπωλησίες sneakers αλλά και την δημιουργία τους. Κι όπως φαίνεται, η τελευταία του απόπειρα, ήταν άκρως επιτυχημένη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το story πίσω από το «ΜΠΑΣΟΚ» κι ο συνεργάτης του
Ο Γιάννης Λουλούδης από την Ρόδο εξηγεί στο Gazzeta πως «η ιδέα αυτή ξεκίνησε μέσω μιας συζήτησης με τον φίλο μου Νίκο Πελαρδή (@nick_pelardis), στις 9 Απριλίου 2021 στο δωμάτιο μου. Με το που το σκεφτήκαμε και είπαμε να το επιχειρήσουμε, ξεκινήσαμε να το σχεδιάζουμε σε χαρτί για να βγούμε το τελικό σχέδιο».

Στη συνέχεια, ο νεαρός σχεδιαστής, που διαπρέπει εκτός των άλλων στην πώληση συλλεκτικών αθλητικών παπουτσιών, εξήγησε ότι «όταν τελειώσαμε τον σχεδιασμό, απευθυνθήκαμε στο εργοστάσιο που συνεργαζόμαστε για να προχωρήσουμε στην κατασκευή του παπουτσιού».

Επιπλέον, εξήγησε πως «ο στόχος μου ήταν να ανοίξω ένα μαγαζί και το έκανα, θα είναι έτοιμο τις επόμενες δέκα ημέρες! Ο στόχοι μου, από εδώ και στο εξής, είναι να μεγαλώσω την επιχείρηση μου και να φτιάξω και αλλά μαγαζιά, σε διαφορετικές πόλεις».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram