Υλικά
6 μέτριες πιπεριές Φλωρίνης
300γρ. φέτα
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
4 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πιπεριές, κόβουμε την επάνω πλευρά τους με το κοτσάνι και την κρατάμε για καπάκι.
Τις αδειάζουμε από τα σποράκια και τις πλένουμε καλά.
Σε ένα πιάτο αναμιγνύουμε τη φέτα θρυμματισμένη, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το μαϊντανό και το ελαιόλαδο.
Με το μίγμα αυτό γεμίζουμε τις πιπεριές και τις σκεπάζουμε με το κομμάτι που κόψαμε σαν καπάκι.
Τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι, τις λαδώνουμε ελαφρά και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.