Πώς θα φοράς mascara like a pro;

Δημοσιεύθηκε 1 Μαρτίου, 2022

Θέλεις μακριές και ογκώδεις βλεφαρίδες που μοιάζουν σαν ψεύτικες; Νομίζεις ότι θα το επιτύχεις με μια απλή εφαρμογή της αγαπημένης σου mascara, σωστά; Λάθος, girl! Το πώς εφαρμόζεις τη mascara σου είναι εξίσου σημαντικό- αν όχι περισσότερο- με το προϊόν που χρησιμοποιείς. Τα 9 tips θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις υπέροχες, και μακριές βλεφαρίδες σε χρόνο dt και το αποτέλεσμα; Θα είναι απλά WOW. Πάμε να δούμε;

1.Βάζοντας και βγάζοντας το βουρτσάκι της mascara σου από το σωληνάριο, εισέρχεται αέρας μέσα σε αυτό, με αποτέλεσμα το προϊόν να στεγνώνει πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να στρίβεις απαλά το βουρτσάκι μέσα στη mascara μαζεύοντας έτσι το προϊόν, και απλά με μια κίνηση το τραβάς προς τα έξω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στέγνωσε η mascara σου; Μην την πετάξεις!

2.Για να ζεστάνεις μια mascara που έχει στεγνώσει, πρέπει να την τοποθετήσεις (να βεβαιωθείς πρώτα ότι είναι καλά κλεισμένη!), σε ένα ποτήρι ζεστό νερό πριν τη χρησιμοποιήσεις. Η θερμότητα από το νερό θα λιώσει τη mascara, καθιστώντας τη πιο ρευστή και πιο εύκολη στη χρήση.

3.Ένα απλό tip, για να αποφύγεις τη συσσώρευση προϊόντος στις βλεφαρίδες σου, είναι να κουνάς το βουρτσάκι με ζιγκ-ζαγκ κίνηση από τη ρίζα μέχρι την άκρη για να καλύψεις τις βλεφαρίδες σου.

4.Μια άλλη συμβουλή για την εφαρμογή mascara, είναι να χρησιμοποιήσεις ένα καθαρό πινέλο spoolie μετά την εφαρμογή της, έτσι ώστε να διαχωρίσεις ακόμη καλύτερα της βλεφαρίδες σου και να αποφύγεις εκείνο το εφέ του «σβολιάσματος».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram