Όλγα Δαμάνη: Τι λέει για τη σειρά «Σασμός»

Δημοσιεύθηκε 30 Σεπτεμβρίου, 2021

Αναμφίβολα, η «γιαγιά Ρηνιώ» από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Η κατά κόσμον, Όλγα Δαμάνη μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε, ότι μία καρμική συνάντηση έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.

«Η γιαγιά Ρηνιώ είναι η πιο μεγάλη απ’ όλους στην ιστορία, κρύβει μυστικά κι ενοχές, τα οποία στη συνέχεια θα αποκαλυφθούν. Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος που είναι τρελαμένος, τα πάμε πολύ καλά. Η διαίσθηση της γιαγιάς είναι εκείνη που την οδηγεί να διαβάζει τα πουλιά. Η γιαγιά Ρηνιώ δεν είναι ένας ρόλος που θα αφήσει άμεσα τη σειρά», ανέφερε η Όλγα Δαμάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι από τις σπάνιες φορές που μιλάω σε κάμερα, τα παλιά χρόνια δεν δίναμε συνεντεύξεις. Όταν έδινα εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο από κάτω ήταν τα “ιερά τέρατα” και άκουσα μπράβο από την Κατίνα Παξινού. Δεν ήξερα τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Συνάντησα καρμικά τον Μάνο Κατράκη και μου είπε να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό».

Η Όλγα Δαμάνη παραδέχτηκε, επίσης, ότι δεν μπορούσε να βλέπει τον εαυτό της να παίζει. «Δεν μπορούσα στην αρχή να βλέπω τον εαυτό μου να παίζει. Πάντα υπάρχει το ανικανοποίητο. Λατρεύω τον κινηματογράφο, είναι το πάθος μου».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram