Όλα τα λάθη που κάνεις όταν φοράς τη ζώνη σου και πώς να τα αποφύγεις

Δημοσιεύθηκε 24 Νοεμβρίου, 2023

Οι ζώνες θα έπρεπε να είναι ένα ξεχωριστό μάθημα στον τομέα του styling. Αν δηλαδή είσαι από τα κορίτσια που τους αρέσει το styling και φροντίζουν να εμπλουτίζουν τα σύνολα τους με λεπτομέρειες και ενημερωμένα αξεουάρ. Η ζώνη ξεκίνησε ως ένα ξεκάθαρα ανδρικό item, αλλά είχε πάντα την γνωστή χρηστική του σημασία και για τις γυναίκες. Αργότερα, την είδαμε να γίνεται ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι της ντουλάπας μας και να παίρνει πολλές διαφορετικές μορφές ανά τις δεκαετίες.

Αγαπημένη μου εποχή είναι φυσικά τα 70s. Μία δεκαετία που καθιέρωσε τη ζώνη ως βασικό στοιχείο του στυλ κάθε γυναίκας και μπήκε πάνω από κάθε ρούχο, ορίζοντας τη σιλουέτα. Από τις πολύ λεπτές metallic αλλά και πολύχρωμες ζώνες, μέχρι τις oversized επιλογές με τις τεράστιες αγκράφες, οι ζώνες ήταν το star item της εποχής. Και προσωπικά θεωρώ ότι είναι και η καλύτερη πηγή έμπνευσης για το πώς να φορέσεις σωστά τις ζώνες που έχεις στην ντουλάπα σου, αναδεικνύοντας τα δυνατά σου σημεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία από τις βασικές διακρίσεις που πρέπει να κάνεις είναι αυτή με βάση τα χρώματα, γιατί πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι μία ζώνη σε λάθος χρώμα θα κόψει τη σιλουέτα σου στα δύο, παρά θα αναδείξει τη μέση και τα πόδια οσυ. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να ξέρεις να δένεις σωστά τη ζώνη σου και να μπορείς να δημιουργήσεις έναν elegant κόμπο στην άκρη της.

Εκτός, όμως, από τα πρώτα και πολύ βασικά βήματα στο παρακάτω βίντεο που βρήκαμε για σένα θα δεις και κάποια έξυπνα και super fashionable styling tricks, για να μπορέσεις να εντάξεις τις ζώνες στα σύνολα σου, χωρίς υπερβολές, χωρίς λάθη αλλά με πολύ στυλ και έξυπνες, γρήγορες κινήσεις. Σημείωσε τα καλύτερα tips για σένα, τα dos & dont's και μην φοβάσαι πλέον να φορέσεις τη ζώνη σου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram