Χρώμα της άμμου στον τοίχο για ισορροπία & χαλάρωση

Δημοσιεύθηκε 16 Οκτωβρίου, 2021

H επιτυχημένη επιλογή χρωμάτων για μια κατοικία ή έναν επαγγελματικό χώρο είναι από τις δυσκολότερες εργασίες. Εάν προβληματίζεστε για το χρώμα που θα επιλέξετε, μια μοντέρνα λύση είναι το μπεζ της άμμου, δηλαδή μια απόχρωση του καφέ και του κίτρινου. Μπορείτε να επιλέξετε το συγκεκριμένο χρώμα για τους τοίχους για να δημιουργήστε μια αίσθηση ισορροπίας και χαλάρωσης. Παρακάτω παρουσιάζονται συνδυασμοί χρωμάτων για να πετύχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

1. Μπεζ της άμμου με πορτοκαλί

chroma-tis-ammoy-ston-toicho-gia-isorropia-amp-038-chalarosi0

Αν θέλετε να “σπάσετε” τη μονοτονία του μπεζ μπορείτε να το συνδυάστε με μια πιο έντονη χρωματική επιλογή, όπως είναι το πορτοκαλί. Θα φωτίσει ακόμα περισσότερο τον χώρο σας και η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο ευχάριστη. Μάλιστα, το πορτοκαλί χρώμα μπορείτε να το εντάξετε και στα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία, όπως είναι τα μαξιλάρια του καναπέ, οι κουρτίνες ή τα έπιπλά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Μπεζ της άμμου με λευκό

chroma-tis-ammoy-ston-toicho-gia-isorropia-amp-038-chalarosi2

Το λευκό είναι το χρώμα που ταυτίζεται με την αγνότητα και την ισορροπία. Αν, λοιπόν, διαθέτετε ένα μικρό καθιστικό και επιθυμείτε να δημιουργήσετε την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου, τοτε ο συνδυασμός του λευκού με το μπεζ της άμμου είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

3. Μπεζ της άμμου με κόκκινο

Εάν θέλετε να δώσετε ένταση στον χώρο σας και να ξεφύγετε από τους συνηθισμένους συνδυασμούς με το μπεζ, τότε η λύση είναι το κόκκινο χρώμα. Αν η ιδέα αυτή σας τρομάζει, καλό θα ήταν να πειραματιστείτε με το κόκκινο χρώμα προσθέτοντας μερικά κόκκινα μαξιλάρια ή να ενσωματώσετε το κόκκινο στα “βασικά” στοιχεία της διακόσμησής σας, όπως είναι τα χαλιά ή οι πίνακες του καθιστικού σας.

4. Μπεζ της άμμου με μαύρο 

chroma-tis-ammoy-ston-toicho-gia-isorropia-amp-038-chalarosi6

Ένα εντελώς αντίθετο χρώμα με το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε το μπεζ της άμμου είναι το μαύρο. Το χρώμα αυτό, δίνει στον χώρο σας μια σύγχρονη νότα και έναν αέρα πολυτέλειας και μινιμαλισμού. Επίσης, το μαύρο ενδείκνυται σε χώρους οι οποίοι έχουν το πλεονέκτημα του φυσικού φωτισμού, αφού μπορεί να σκοτεινιάσει το καθιστικό σας. Ωστόσο, αν το μαύρο είναι ένα χρώμα που αγαπάτε και θέλετε να το ενσωματώσετε οπωσδήποτε στον χώρο σας, τότε η πιο εύκολη και οικονομική λύση είναι η επένδυση σε ένα φωτιστικό χώρου ώστε να ενυσχίσετε το φως στο δωμάτιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram