Χρύσα Καλπάκη : Μετά το διαζύγιο με τον Ιωσήφ Μαρινάκη, νέος έρωτας

Δημοσιεύθηκε 7 Ιουνίου, 2021

Ο έρωτας φαίνεται πως χτύπησε εκ νέου την πόρτα της Χρύσας Καλπάκη, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Ιωσήφ Μαρινάκη, ύστερα από 14 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life, η όμορφη επιχειρηματίας είναι πλέον σε σχέση με τον δημοσιογράφο, Γιώργο Ρουμελιώτη, αδελφό της Ευδοκίας Ρουμελιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και καιρό, όμως η σχέση πήρε πρόσφατα ερωτική τροπή, μετά τον χωρισμό. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, οι δυο τους απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί και μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες. Και οι δύο αγαπούν τη φύση και τους αρέσει να περνούν χρόνο μακριά από την πολύβουη Αθήνα.

Η Χρύσα Καλπάκη έχει μετακομίσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Κολωνάκι, ώστε να βρίσκεται κοντά στο showroom  που διατηρεί στην περιοχή. Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τον χωρισμό της, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει η διαδικασία του διαζυγίου. Με τον Ιωσήφ Μαρινάκη διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, έχοντας επίγνωση ότι οι δυο τους έχουν περάσει μαζί πολύ όμορφες στιγμές.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram