Χριστίνα Μπόμπα: Οι μαμάδες έχουν το δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε θέλουν

Δημοσιεύθηκε 3 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Χριστίνα Μπόμπα, γέννησε πριν από μερικούς μήνες δύο δίδυμα κοριτσάκια και έκτοτε μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τον νέο της ρόλο ως μητέρα. Η τελευταία της ανάρτηση, μάλιστα, στην οποία μιλά για τις δυσκολίες του θηλασμού, συγκέντρωσε αρκετά αρνητικά σχόλια λόγω της φωτογραφίας που τη συνόδευε.

Η επίμαχη εικόνα δείχνει την Χριστίνα Μπόμπα να θηλάζει τις κόρες της και αρκετοί την επέκριναν επειδή δημοσιοποίησε μια τόσο προσωπική στιγμή της. Ωστόσο, η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα ήταν άμεση και αποστομοτική. 

«Το να θηλάζεις είναι προσωπική στιγμή. Γιατί ανεβάζεις με τα μωρά σου και το στήθος έξω;» ήταν η ερώτηση με την Χριστίνα Μπόμπα να απαντάει: 

«Το να θηλάζω εγώ ή οποιαδήποτε γυναίκα, είναι μια φυσιολογική στιγμή της ημέρας, όπως όταν τρώει η ίδια, ή βγαίνει τη βόλτα της, ή κάνει κάτι καθημερινό. Οι μαμάδες θηλάζουν 7-8 φορές το 24ωρο και έχουν το δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε θέλουν. Δημόσια και χωρίς να κρύβονται. Το αν κάποιος ενοχλείται, είναι πρόβλημα δικό του και δεν οφείλει να το σκεφτεί η μαμά που φροντίζει το μωρό της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προηγούμενη ανάρτηση που έγινε αφορμή για την απάντηση της νεαρής μητέρας, αναφερόταν στις δυσκολίες του θηλασμού.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram