Χρήστος Μπίρμπας: Τι λέει για τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την σύντροφό του

Δημοσιεύθηκε 7 Νοεμβρίου, 2022

Ο coach του GNTM, Χρήστος Μπίρμπας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Ελένη Βουλγαράκη για τη συμμετοχή του στο reality μόδας αλλά και για τη σχέση του με την Αναστασία Περράκη.

Το μοντέλο δήλωσε χαρούμενος που συμμετέχει στο GNTM, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία του «πρωτόγνωρη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σίγουρα η αρχή ήταν λίγο δύσκολη λόγω των καμερών, αλλά μπορώ να πω πως έχω μία σχετική εμπειρία πάνω σε αυτό λόγω του μόντελινγκ» τόνισε ο Χρήστος Μπίρμπας.

Σε ό,τι αφορά στη σχέση του με την Αναστασία Περράκη, με την οποία είναι μαζί εφτά χρόνια δήλωσε: «Η σύντροφός μου με συμβούλευσε να είναι ο εαυτός μου στο GNTM. Είμαστε επτά χρόνια μαζί… φαγούρας. Δεν είμαι άνθρωπος των σχέσεων… Δεν ήταν όλα ρόδινα, είχαμε τα “πάνω” μας, είχαμε και τα “κάτω” μας. Υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Κάνουμε τα διαλείμματα μας».

«Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας είναι παλιακά. Οκτώ χρόνια διαφορά εντάξει, όποιος δεν θέλει να μην το ακούει και να μη το βλέπει» κατέληξε ο Χρήστος Μπίρμπας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram