Χρήστος Μάστορας: Η κίνηση στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη την ώρα που ήταν στην πίστα που έγινε viral

Δημοσιεύθηκε 25 Απριλίου, 2023

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ευτυχισμένο.

Κανείς από τους δύο δεν συνηθίζει να μιλάει για τη σχέση τους και προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ωστόσο είναι μία από τις πιο φανατικές θαυμάστριες του Χρήστου Μάστορα και μάλιστα πηγαίνει συνέχεια στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εκείνος εμφανίζεται με τη Δέσποινα Βανδή.

Ένα πρόσφατο βίντεο που για άλλη μια φορά έγινε viral στο Tik Tok δείχνει τον τραγουδιστή να αφήνει ένα λουλούδι μπροστά της, πάνω στην πίστα, την ώρα που τραγουδούσε με την ίδια να γυρνάει και να το παίρνει χαμογελώντας, χωρίς ωστόσο να του ρίχνει ούτε ένα βλέμμα.

Ένας πελάτης του νυχτερινού κέντρου ανέβασε το βίντεο στο Tik Tok και αμέσως έγινε viral. Ο Χρήστος Μάστορας αναφέρει κατά τη διάρκεια του προγράμματος, αρκετές φορές, να προσέχει το κοινό τι ποστάρει γιατί γίνονται συνέχεια viral, όμως, φαίνεται πως δεν καταφέρνει να τους πείσει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram