«Χείμαρρος» η σύντροφος του Βαλάντη: “Έπαιξαν παιχνίδι πίσω από την πλάτη του…”

Δημοσιεύθηκε 20 Ιανουαρίου, 2022

O Βαλάντης αποχώρησε από το survivor και σήμερα, 20 Ιανουαρίου η σύντροφός του, Σουζάνα ξέσπασε στην εκπομπή, love it!

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στον τάκο μαζί με τους Γιωρίκα Πηλίδη και Θανάση Βισκαδουράκη και τελικά έφυγε ο τραγουδιστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σουζάνα μίλησε στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και το Love It και μεταξύ άλλων ανέφερε πως παίχτηκε παιχνίδι στην πλάτη του τραγουδιστή και δεν έπρεπε να φύγει αυτός, αλλά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Συγκεκριμένα είπε: Με στεναχώρησε πολύ η αποχώρηση του Βαλάντη. Για μένα θα έπρεπε να είχε παραμείνει στο παιχνίδι και να είχε αποχωρήσει ο Θανάσης. Πιστεύω ότι πίσω από την πλάτη του Βαλάντη έπαιξαν ένα παιχνίδι.»!

6

Και πρόσθεσε: «Η αφορμή για να στραφούν εναντίον του ήταν το σκηνικό που έγινε με την Ευρυδίκη, το οποίο και φούντωσαν στο συμβούλιο η Μυριέλλα με την Αθηνά… Ο Βαλάντης ήταν δίπλα στα παιδιά και τους βοηθούσε στην καλύβα. Το σχόλιο του Βαλάντη στην Ευρυδίκη ακούστηκε ενοχλητικό, αλλά τελικά δεν ήταν τόσο βαρύ για να ξεκινήσει όλη αυτή η κατάσταση εναντίον του. Όμως η Ευρυδίκη εκμεταλλεύτηκε τη φράση του Βαλάντη προς όφελός της και έστρεψε όλη την ομάδα εναντίον του… Ο Βαλάντης είναι ένας έντονος χαρακτήρας… Δεν κάνει τέτοιες εκρήξεις, είδα έναν άλλο άνθρωπο»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram