Χαρά Παππά: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Δημοσιεύθηκε 11 Νοεμβρίου, 2022

Η Χαρά Παππά την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο GNTM, ανέφερε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Η Χαρά Παππά ανέφερε ότι έχει αρκετό άγχος και… χάνει τα μαλλιά της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Λόγω του άγχους άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου… Είναι κάτι που μας έχει ταλαιπωρήσει οικογενειακώς. Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι τόσο για να μη στεναχωριέμαι και τόσο γιατί στην αρχή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.»!

Και πρόσθεσε το μοντέλο: «Θέλω να δω πως θα το αντιμετωπίσω. Είναι και ένα καμπανάκι για να δω τι πάει στραβά με το άγχος μου»!

Να σας θυμίσουμε ότι και πρόσφατα στο instagram της είχε αναφέρει:

«Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς. Αυτός ο καθημερινός, επί μήνες πόνος σε όλο το σώμα, και η κόπωση που δεν έχεις να την αποδώσεις κάπου… Δυστυχώς και εγώ το άγχος μου δεν έχω καταφέρει να το ρυθμίσω ακόμα. Έχω καταφέρει να το μειώσω και να μειώσω και τις στιγμές πανικού. Αλλά αυτή η κούραση δεν είναι κάτι που έχει φύγει ακόμα από πάνω μου.

Έχω παρατηρήσει όμως ότι εμένα με βοηθάει να πιέζω τον εαυτό μου ακόμα και αν νιώθω κόπωση να κάνω γυμναστική ή να βγω μια βόλτα κοντά σε πράσινο τοπίο ή να κάνω κάτι που με ευχαριστεί. Αυτό βοηθά στην παραγωγή ενδορφίνων (ορμόνες ευτυχίας) και βοηθάνε να νιώθω καλύτερα συνολικά.

harapappa 279199119 1044352736170158 7579423008994750553 n

Θετικές επίσης ορμόνες παράγονται με τις αγκαλιές. Τουλάχιστον 8 αγκαλιές την ημέρα χρειάζεται ένας άνθρωπος. Σε μια εποχή που όλοι είμαστε αποξενωμένοι πίσω από τις οθόνες, δε μου φαίνεται περίεργο που όλοι υποφέρουμε από το άγχος». απάντησε η ίδια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram