Χαμογέλα και Πάλι: Η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει με την ομάδα της

Δημοσιεύθηκε 28 Αυγούστου, 2021

Η Σίσσυ Χρηστίδου ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο MEGA με τη νέα της ανανεωμένη εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με χαμόγελα και θετική ενέργεια ξεκινάει η νέα σεζόν με τη Σίσσυ Χρηστίδου να δίνει το σήμα με την ομάδα της. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50 το πρωί, η παρουσιάστρια μαζί με την πιο δυναμική και κεφάτη παρέα, θα μας ενημερώνει για την επικαιρότητα, αλλά και για τα νέα της σόουμπιζ. Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου θα γίνουν ακόμη πιο όμορφα «και πάλι»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι

Στις πρώτες φωτογραφίες βλέπουμε όλη την ομάδα ανανεωμένη, φωτεινή με αστραφτερά χαμόγελα, έτοιμοι να μας κρατήσουν συντροφιά! Δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι θα είναι ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ελένη Βουλγαράκη και το νέο μέλος της ομάδας, ο Νίκος Συρίγος. Παρέα με την παρουσιάστρια και το σκυλάκι της ποζάρουν παρέα. Στις φωτογραφίες βλέπουμε επίσης και τον Θανάση Πασσά που ποζάρει στον φακό του Χαμογέλα και Πάλι.

Η εκπομπή έρχεται από το επόμενο Σαββατοκύριακο για να μας χαρίσει και πάλι γλυκές στιγμές. Η ομάδα είναι έτοιμη να σχολιάσει και να αναλύσει όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, να αναδείξουν τους πρωταγωνιστές των ημερών και να κλείσουν το… μάτι στην ελληνική και διεθνή showbiz.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram