“ΧΑΛΚΙΔΑ - RED & SAFE RESTART”: Στην Χαλκίδα η Ferrari ''F8 Tributo'' για τηλεοπτικό σποτ

Δημοσιεύθηκε 3 Ιουνίου, 2021

Μοναδικό θέαμα θα προσφέρει στην πόλη μας μια FERRARI «F8 TRIBUTO» που θα βρίσκεται στην Χαλκίδα από σήμερα μέχρι και το Σάββατο στα πλαίσια ενός διαφημιστικού σποτ για τα social media της εταιρίας

To “ΧΑΛΚΙΔΑ - RED & SAFE RESTART” αποτελεί ένα ταξίδι ενός των τελευταίων μοντέλων της FERRARI, της «F8 TRIBUTO», στα αρχαιολογικά μνημεία (και όχι μόνο) της Χαλκίδας για την εναλλακτική προώθηση και προβολή της διεθνώς (ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ταξίδι θα λάβει χώρα 3-5 Ιουνίου 2021. Οι περιοχές και τα αξιοθέατα της πόλης θα φωτογραφηθούν και θα κινηματογραφηθούν μαζί με το αυτοκίνητο και θα αποτελέσουν μέρος ενός βίντεο 2,00' που θα ετοιμαστεί στο τέλος του ταξιδιού και θα προβληθεί στα social media και στο Youtube.

Το αυτοκίνητο θα οδηγείται από τον πιλότο Fabio Barone, κάτοχος 3 παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας και είναι πρόεδρος του μεγαλύτερου Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας, «PassioneRossa».

FERRARI «F8 TRIBUTO»
Eίναι ένα σπορ αυτοκίνητο που αντιπροσωπεύει την υψηλότερη έκφραση της κλασικής διθέσιας berlinetta. Πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο στο Σαλόνι της Γενεύης το Μάρτιο 2019.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με μοναδικά χαρακτηριστικά και, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι φόρος τιμής στον πιο ισχυρό κινητήρα V8 που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα η FERRARI. Κέρδισε τα έτη 2019-2020, στα “SPORT AUTO AWARDS”, τον διαγωνισμό που προωθεί το κορυφαίο γερμανικό περιοδικό σπορ αυτοκινήτων «Sport Auto», καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ως το καλύτερο εισαγόμενο αυτοκίνητο στην κατηγορία «Coupé» κάτω των 500.000 ευρώ.

Το απόγευμα της Παρασκευής 4 Ιουνίου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά του Covid-19, το F8 TRIBUTO θα σταθμεύσει για λίγες ώρες επί του πεζόδρομου της παραλίας της Χαλκίδας (οδού Βουδούρη).

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram