Φυσικοί τρόποι να δυναμώσετε τις βλεφαρίδες σας

Δημοσιεύθηκε 2 Σεπτεμβρίου, 2023

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να βάλουν ψεύτικες, έαν όμως κάτι τέτοιο είναι λίγο extreme για εσάς, υπάρχουν τρόποι να δυναμώσετε τις δικές σας χρησιμοποιώντας φυσικά και αγνά υλικά.

Καστορέλαιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καστορέλαιο είναι γνωστό ότι δυναμώνει την τρίχα και αυτό λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε λιπαρά οξέα. Προτείνεται σε γυναίκες με λεπτές βλεφαρίδες και σύμφωνα με τους beauty experts, μπορεί να δώσει όγκο κάνοντάς τις πιο πυκνές.

Τι να κάνετε: Βάλτε καστορέλαιο στις βλεφαρίδες σας με μία μπατονέτα και αφήστε το να δράσει για όλο το βράδυ. Καλό είναι να κάνετε αυτή τη διαδικασία καθημερινά για ορατά αποτελέσματα σε δύο με τρεις μήνες.

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και είναι ιδανικό για επανόρθωση της τρίχας.

Τι να κάνετε: Βράστε πράσινο τσάι και αφήστε το να κρυώσει. Με μία μπατονέτα βάλτε πράσινο τσάι στις βλεφαρίδες και αφήστε το να δράσει για όλο το βράδυ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο τσάι έως και τρεις με τέσσερις μέρες μετά. Επαναλάβετε τη διαδικασία για έναν μήνα

Βαζελίνη

Ένα παλιό tip για μακριές και πυκνές βλεφαρίδες.

Τι να κάνετε: Βάλτε λίγη βαζελίνη στις βλεφαρίδες και αφήστε την για λίγη ώρα να δράσει, όχι όμως όλο το βράδυ όπως στις παραπάνω περιπτώσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την βαζελίνη καθημερινά και θεωρείται ασφαλής για τα μάτια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram