Φιλολογική Διάκριση και...Διακριθείτε

Δημοσιεύθηκε 1 Σεπτεμβρίου, 2021

Το φροντιστήριο Φιλολογική Διάκριση μετρώντας χρόνια προσφοράς ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών στη Χαλκίδα, πρωτολειτούργησε το 2004. Αποτελεί το πρώτο αυστηρά Φιλολογικό, - αποκλειστικά προσανατολισμένο στα θεωρητικά/Ανθρωπιστικά μαθήματα - φροντιστήριο.

Τα ποσοστά επιτυχίας τους αγγίζουν το 100%. Η Διεύθυνση Σπουδών, Κατερίνα Αργυροκαστρίτη και Σωτήρης  Βρασσάς, εκπαιδευτικοί με αναγνωρισμένη αξία, αμφότεροι με μεταπτυχιακές σπουδές αλλά και  25ετή φροντιστηριακή πείρα αποτελούν την εγγύηση της αποτελεσματικής εκμάθησης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχουν επιλέξει, παράλληλα, ένα άρτια συνεργαζόμενο διδακτικό προσωπικό που πληροί τα αυστηρά κριτήρια που έχουν οι ίδιοι ορίσει για την παροχή των αναγνωρισμένων & ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών τους.

Όσον αφορά την ύλη, ο προγραμματισμός της γίνεται βάσει των αναγκών των θεωρητικών μαθημάτων και με τα απαραίτητα επαναληπτικά τεστ αξιολόγησης για την εμπέδωσή της. Παρέχουν δωρεάν αναλυτικές σημειώσεις και υλικό αυτοαξιολόγησης.

Τα τμήματα τους είναι ολιγομελή αλλά και ομοιογενή. Διδάσκουν όλα τα φιλολογικά-θεωρητικά μαθήματα του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ. Μαζί με αυτά αναλαμβάνουν τη μελέτη παιδιών Δημοτικού αλλά και την προετοιμασία για εξετάσεις σε πρότυπα Γυμνάσια-Λύκεια.

Παραμένουν στο πλευρό των μαθητών καθόλη τη διάρκεια και τους βοηθούν στη συμπλήρωση και κατάθεση ηλεκτρονικών μηχανογραφικών, στην ηλεκτρονική εγγραφή πρωτοετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγγραφή είναι δωρεάν για όλους τους μαθητές!

Εμπιστευτείτε κι εσείς το αρτιότερο φιλολογικό φροντιστήριο και εξασφαλίστε τη διάκριση. 

 Διεύθυνση : Χαϊνά και Κωνσταντινίδη, Νεάπολη Χαλκίδας 

Τηλέφωνο : 22210-77758 & 6945854959

Facebook: Θεωρητικό Φροντιστήριο Φιλολογική Διάκριση

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram