Φαίη Σκορδά: Θα παρουσιάσει τελικά το The Voice;

Δημοσιεύθηκε 3 Ιανουαρίου, 2023

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Καλό μεσημεράκι και μίλησε για όλους και για όλα.

Η παρουσιάστρια κλήθηκε να απαντήσει εκ νέου για την έντονη φημολογία πως θα αναλάβει την παρουσίαση των επερχόμενων live του The Voice στη θέση του Γιώργου Λιανού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καλύτερα να μιλούσα για την προσωπική μου ζωή αλλά δεν θα το αποφύγω, Έγινε μια κουβέντα, όχι επίσημα, το έχω πει και γω στην εκπομπή. Η αλήθεια είναι ότι πάντα προτιμώ να μην κάνω κάτι παραπάνω και είναι επιλογή μου να είμαι μόνο στο πρωινό και στα προηγούμενα χρόνια. Τώρα το συγκεκριμένο επειδή είναι μόνο για λίγες εμφανίσεις, από ότι καταλαβαίνω, θα ξανακάνουμε μια συζήτηση φαντάζομαι», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε:«Θα είμαι ειλικρινής. Πάντα γίνονται προτάσεις, απλώς φέτος είμαι σε ένα κανάλι που τους ευχαριστώ πάρα πολύ και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εάν, λοιπόν, μπορώ να βοηθήσω και δεν υπάρχει κάτι άλλο, γιατί για μένα θα είναι πάρα πολύ πιεστικό διότι τις Κυριακές διαβάζουμε με τα παιδιά… Επαγγελματικά, δεν είναι ταπεινότητα, θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σε αυτούς που με πιστεύουν και επειδή με έχουν πιστέψει, δεν θα μπορούσα να χαλάσω χατίρι. Αυτό θέλω να πω».

«Φαντάζομαι ότι υπάρχουν και άλλες προτάσεις, υπάρχουν και άλλες λύσεις, αν όμως θεωρούν ότι πρέπει να είμαι εκεί θα είμαι εκεί και το λέω για πρώτη φορά εδώ χωρίς να το έχω πει καν στα στελέχη. Δεν θα μπορούσα να πω όχι στο κανάλι που τώρα ξεκινάω και θεωρώ πως στις δουλειές αυτό πρέπει να γίνεται. Απλώς είναι θέμα χρόνων και επιλογών, δεν το έχω κάνει ποτέ » συμπλήρωσε, επίσης, η Φαίη Σκορδά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram