Φάρμα 2: Εκτός παιχνιδιού ο Σταμάτης Γαρδέλης

Δημοσιεύθηκε 9 Δεκεμβρίου, 2021

Με μία απρόσμενη ανακοίνωση έφτασε στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας ο Σάκης Τανιμανίδης, οποίος ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους την απόφαση του Σταμάτη Γαρδέλη να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Φυσικά η είδηση αυτή έχει γίνει γνωστή πριν ακόμα κάνει πρεμιέρα η Φάρμα. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι εξήγησε πως από τη στιγμή που έφυγε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος ήταν ένας από τους δύο μονομάχους, δε θα γίνει μονομαχία και έτσι αυτόματα η Αναστασία εξασφάλισε τη θέση της στον παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχεδόν όλοι χάρηκαν με αυτή την εξέλιξη εκτός από τον Κουτσαβάκη, ο οποίος έβαλε τα κλάματα για την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη ενώ αρχικά αγχώθηκε για τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε.

Βέβαια, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν εξήγησε ακριβώς τους λόγους που έκαναν τον Σταμάτη Γαρδέλη να αποχωρήσει ωστόσο τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που να τον ταλαιπωρεί.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram