Τώρα μπορείτε να νοικιάσετε το αληθινό σπίτι της ταινίας «Μόνος στο Σπίτι»

Δημοσιεύθηκε 8 Δεκεμβρίου, 2021

Οι θαυμαστές του “Home Alone” μπορούν πλέον να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, καθώς μπορούν να περάσουν ένα βράδυ στο σπίτι McCallister αυτές τις γιορτές. Συγκεκριμένα, η Airbnb ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι νοικιάζει το εμβληματικό σπίτι από την ταινία του 1990 για μία μόνο νύχτα.

“Γιορτάστε τη σεζόν σε στυλ McCallister. Για πρώτη φορά μπορεί κανείς να κλείσει διακοπές στο διαχρονικό σπίτι όπου ξεκίνησε η ιστορία του Home Alone (χωρίς το φόβο των ενοχλητικών εισβολέων)”, έγραψε η Airbnb στο μια ανάρτηση στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σπίτι, που βρίσκεται στην περιοχή του Σικάγο, θα είναι διαθέσιμο για κράτηση από τις 7 Δεκεμβρίου με 25 δολάρια. Ωστόσο, όσοι εξασφαλίσουν τη διαμονή τους στο σπίτι θα μπορούν να περάσουν το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου.

Τους καλεσμένους θα καλωσορίσει ο ηθοποιός Devin Ratray, ο οποίος υποδύθηκε τον μεγαλύτερο αδερφό του Kevin McCallister, Buzz.

Εκτός από το να απολαύσουν το γραφικό χριστουγεννιάτικο σπίτι, οι επισκέπτες θα μπορούν να στήσουν παγίδες, παρόμοιες με τις εκείνες που ετοίμαζε ο Kevin στην ταινία.

Μια προβολή της νεότερης ταινίας «Home Alone», με τίτλο «Home Sweet Home Alone», που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, θα κλείσει τη βραδιά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram