Το trick του TikTok για να κάνεις τέλεια γραμμή eyeliner με το δάχτυλο

Δημοσιεύθηκε 31 Ιανουαρίου, 2023

Για πολλά κορίτσια η «επιχείρηση» eyeliner είναι δύσκολη. Και ανήκω κι εγώ σε αυτήν την κατηγορία. Δεν πάει να έχω δοκιμάσει το trick με το σελοτέιπ ή το stencil ή ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, πάντα θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος τη γραμμή. Ότι κάτι δεν πάει καλά όταν με βλέπω στον καθρέφτη.

Συνεχίζω, όμως, την αναζήτηση, και μιλώντας με τη συνάδελφο και beauty director, Χριστίνα Χρόνη, βρήκα… το φως μου. Ή έτσι νομίζω τουλάχιστον. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εκείνη μου έστειλε το πιο magic trick του TikTok για εφαρμογή του eyeliner, αφού το δοκίμασε πρώτα και πέτυχε. Το μόνο που θα χρειαστείς κι εσύ για σίγουρη επιτυχία; Ένα μολύβι ματιών ή eyeliner και τον δείκτη του χεριού σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως θα δεις στο παρακάτω TikTok video, το hack με το eyeliner και το δάχτυλο είναι πανεύκολο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σχηματίσεις μια κουκίδα με το μολύβι ή το eyeliner στον δείκτη του χεριού σου και να τραβήξεις τη γραμμή με το δάχτυλο με ανοδική φορά.

@bexcxmpbell

Replying to @Nour Mazeh love this way too! #linerhacks

♬ original sound - Bex

Αν δεν «δουλέψει» για εσένα η κουκίδα στο δάχτυλο, κάνε κάτι άλλο. Σχημάτισε μια κουκίδα στην άκρη του ματιού και τότε τράβηξε γραμμή με το δάχτυλό σου, πάλι με ανοδική φορά. Προσοχή, όμως! Αν έχεις κουκουλωτά μάτια, τράβηξε ελαφρώς το φρύδι από τη γωνία του τόξου προς τα πάνω, για να σχηματίσεις σωστά τη γραμμή. Μην τραβήξεις το δέρμα του ματιού προς τα έξω, γιατί δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram