Το tip με το face roller που θα κάνει τη διαφορά στην καλοκαιρινή σου ρουτίνα

Δημοσιεύθηκε 26 Ιουλίου, 2023

Το face roller είναι το πιο «διάσημο» beauty tool αυτή τη στιγμή στον κόσμο της ομορφιάς. Οι skincare junkies το έχουν εντάξει ήδη στην εβδομαδιαία ρουτίνα τους, οι beauty experts ορκίζονται στις «θαυματουργές» ιδιότητές του, ενώ εντοπίζεται στο μπουντουάρ ολοένα και περισσότερων celebrities/ influencers.

Τα πιο γνωστά face rollers είναι τα jade rollers που στην ουσία είναι κατασκευασμένα από ημιπολύτιμους λίθους- κρυστάλλους, συνήθως χαλαζία (ροζ), νεφρίτη (πράσινο) ή αμέθυστο (μωβ), αλλά πλέον στην αγορά, μπορεί κανείς να βρει rollers από διάφορα υλικά και για πιο συγκεκριμένες ανάγκες πχ. σμίλευση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε γενικές γραμμές, τα face rollers έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν απαλό μασάζ στο πρόσωπο και να τονώνουν το λεμφικό σύστημα και την ροή του αίματος, μειώνοντας το πρήξιμο και την ένταση. Έρευνες έχουν δείξει πως μερικά λεπτά με το face roller μειώνουν τα επίπεδα κορτιζόλης. Η κορτιζόλη συμβάλλει στη γήρανση της επιδερμίδας.

Αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα να δείχνει αμέσως μετά λαμπερή και αναζωογονημένη. Βέβαια, αυτή τη φορά, δεν είμαι εδώ για να σου μιλήσω για τα οφέλη του face rolling. Αυτά τα έχουμε ξαναπεί πολλάκις από αυτή εδώ τη στήλη. Σήμερα θα σου πω το tip που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη χρήση τους τώρα το καλοκαίρι.

To expert tip με το face roller
Η κίνηση που θα κάνει τη διαφορά στην καλοκαιρινή σου ρουτίνα, είναι να βάλεις το face roller στο ψυγείο. Κι ενώ, τα περισσότερα face rollers με κρυστάλλους είναι φυσικά κρύα, βάζοντάς τα στο ψυγείο εξασφαλίζεις μία extra δροσιά που εκτός από αυτή την chill αίσθηση, συσφίγγει τους πόρους, αναζωογονεί και «ξυπνά» την κουρασμένη ή πρησμένη επιδερμίδα στο τέλος ή στην αρχή της ημέρας. Δεν είναι άλλωστε, λίγες οι φορές που έχουμε δει διάσημες κυρίες ή celebrity makeup artists να χρησιμοποιούν τα face rollers πριν από μία επίσημη εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί (και όχι μόνο).

Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, για τουλάχιστον πέντε λεπτά, χρησιμοποίησε το face roller στην επιδερμίδα σου, ακολουθώντας τις σωστές κινήσεις και όπως τονίζουν οι experts, η διαφορά θα είναι εμφανής στο πρόσωπό σου μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram