Το succubus chic βλέμμα είναι το πρώτο viral trend του 2023

Δημοσιεύθηκε 12 Ιανουαρίου, 2023

Αντίο 2022, καλώς ήρθες 2023 είπαμε πριν λίγες μέρες. Αντίο cool girl, καλώς ήρθες succubus chic, λέμε τώρα. Τι θέλω να πω; Ότι το cool girl style – που επιτυγχάνεται με straight leg jeans, cropped T-shirts και μαλλιά με πολύ όγκο ή σε σφιχτό κότσο με κλάμερ- μας αποχαιρετά, και τη νέα χρονιά έχουμε να αναμετρηθούμε με κάτι εντελώς διαφορετικό στον κόσμο της ομορφιάς: με το succubus chic trend.

Το succubus chic trend έχει ήδη γίνει viral στα social media με celebrities – κατά βάση- να το υιοθετούν και να μετατρέπονται σε goth τύποι, όχι με την κλασική έννοια, αλλά με κύρια χαρακτηριστικά τα σκούρα outfits, τα skinny φρύδια και το «βλέμμα» του Κιούμπρικ. Θα καταλάβεις παρακάτω περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είναι το succubus chic trend

Το succubus chic trend αφορά κατά βάση τα φρύδια και το βλέμμα, αλλά όχι μόνο. Πρόκειται για μια τάση high fashion με κύρια χαρακτηριστικά τα βαμμένα (συνήθως ξανθά) και πολύ λεπτά φρύδια αλά… 90s. Αφορά κυρίως τα κορίτσια με σκούρα έως πολύ μαύρα μαλλιά, με βαθουλωτά ζυγωματικά και ολοκληρώνεται θαυμάσια μόνο με killer βλέμμα. Με ένα «βλέμμα» σαν του Κιούμπρικ.

Ναι, μιλάω για τον γνωστό Αμερικανό σκηνοθέτη, Στάνλεϊ Κιούμπρικ, και την οπτική του απέναντι στα πράγματα, αλλά και στις ταινίες του. Μυστήριο, φόβος, ένταση, προβληματισμός… Αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν το έργο του Κιούμπρικ, αυτά τα στοιχεία «απαιτεί» και το succubus chic trend από το βλέμμα σου. Ένα βλέμμα που θυμίζει σειρήνα και… θανατηφόρα προειδοποίηση. Πέρα, βέβαια, από την beauty «επέμβασή» σου και το μακιγιάζ για να ολοκληρωθεί σωστά η τάση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram