Το ''RAΠΤΑΛΙΚΟ'' και στην Χαλκίδα

Δημοσιεύθηκε 7 Απριλίου, 2023

Η Χαλκίδα αγαπάει το θέατρο για αυτό και συνεχώς έρχονται ολοένα και περισσότερες παραστάσεις να φιλοξενηθούν στην πόλη μας. Αυτή την Κυριακή έχουμε το ''RAΠΤΑΛΙΚΟ''

Mουσικοθεατρική παράσταση ''RAΠΤΑΛΙΚΟ'' την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 και ώρα έναρξης 19:30μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Θέατρο της Ημέρας στην Αθήνα, το ‘RΑΠΤΑΛΙΚΟ’ του Γιώργο Χατζή περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.
Μια παράσταση που φέρει τη σφραγίδα του μαέστρου των Αγάμων Θυτών και βραβευμένου μουσικοσυνθέτη με Global Music Award Γιώργου Χατζή. Ο ίδιος παίζει, σκηνοθετεί και υπογράφει την πρωτότυπη μουσική του έργου.

Μαζί του παίζουν και τραγουδούν η Σοφία Παπουλάκου και η Άλκηστη Ηλιάδη. Χορεύει και χορογραφεί η Δέσποινα Τσουκαλά. Μια μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση με πολύ γέλιο, μουσικές ανατροπές αλλά και κοινωνικά μηνύματα για τις καταστάσεις που βιώνουμε στην σύγχρονη εποχή.

raptaliko 1080x1080 1

Λίγα λόγια για την παράσταση.
Διάσημος μουσικοθεατρικός παραγωγός αναζητά νέα ταλέντα για το show που πρόκειται να ανεβάσει. Γνωστός για τις ιδιοτροπίες του και τους σκληρούς του τρόπους περνά από ακρόαση τους Γιώργο Χατζή, Σοφία Παπουλάκου, Άλκηστη Ηλιάδη, Δέσποινα Τσουκαλά οι οποίοι υποδύονται τους… εαυτούς τους! Μία άχαρη διαδικασία που δείχνει τη σκληρή πραγματικότητα πίσω από τα φώτα της σκηνής με σκωπτική όμως προσέγγιση. Θα καταφέρουν άραγε να τον εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν μια θέση στο show; Πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν σε αυτή τη δοκιμασία και τι είναι πρόθυμοι να κάνουν; Υπάρχει άραγε αξιοκρατία; Πώς η παγκοσμιοποίηση επηρεάζει τη μουσική βιομηχανία; Η λύση βρίσκεται όταν η RAP συναντάει το Απτάλικο…
Μία παράσταση που αναδεικνύει και παρουσιάζει κορυφαία είδη της μουσικής αλλά και αγαπημένα τραγούδια με διαδραστικό χαρακτήρα.
Παίζουν και τραγουδούν : Γιώργος Χατζής, Σοφία Παπουλάκου,
Άλκηστη Ηλιάδη. Χορεύει η Δέσποινα Τσουκαλά.
Παίζουν οι μουσικοί :
Αχιλλέας Στέλιος : κιθάρα
Γιώργος Καραχάλιος: τύμπανα
Πάνος Μαλανδρής : πλήκτρα
Γιώργος Καρκάλας : μπάσο
Μουσική – Σκηνοθεσία : Γιώργος Χατζής
Κείμενα : Γιώργος Χατζής, Ντίνος Σπυρόπουλος
Χορογραφίες : Δέσποινα Τσουκαλά
Ήχος : Τάσος Δράζιος
Φωτισμοί : Γιώργος Σιφάκης
Video : Γιώργος Οικονομέας
Παραγωγή : : Cicadart

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram