Το Netflix αποθεώνει τη Μαρία Καβογιάννη

Δημοσιεύθηκε 29 Δεκεμβρίου, 2022

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές εβδομάδες, το Netflix αγόρασε τα παγκόσμια δικαιώματα της σειράς και τον Ιανουάριο θα τη δούμε στην πλατφόρμα.

Η δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό είναι διαθέσιμη πλέον αρχικά σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από τις αρχές του 2023 θα “ταξιδέψει” σε όλο τον κόσμο, μέσω του Netflix.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ενώ η σειρά φιλοξενείται ήδη στην πλατφόρμα, μόνο για Ελλάδα και Κύπρο, ο γίγαντας του streaming έχει ξεκινήσει την προώθησή της παγκοσμίως.

Το απόγευμα της Τρίτης μάλιστα ανέβασε στα social media μια φωτογραφία της Μαρίας Καβογιάννη γράφοντας: ”No caption needed”, δηλαδή «δε χρειάζεται περιγραφή».Η Ελληνίδα ηθοποιός ενσαρκώνει τη Μαρία, μια γυναίκα θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της, αλλά και στοργική μάνα. Η ερμηνεία της είχε ενθουσιάσει το ελληνικό κοινό και είμαστε σίγουροι πως την ίδια ανταπόκριση θα έχει και από το ξένο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανάρτηση έγινε στο Facebook της πλατφόρμας όπου αριθμεί περισσότερα από 85 εκατομμύρια likes.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram