Το Netflix «έκοψε» ξαφνικά το 1899

Δημοσιεύθηκε 3 Ιανουαρίου, 2023

Έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου. Πολλοί το παρομοίασαν με το Dark (σ.σ. λόγω παραγωγών της σειράς) αλλά τελικά το 1899 δεν μακροημέρευσε.

Το ξαφνικό τέλος του 1899 έγινε γνωστό από τους παραγωγούς της σειράς και όχι από το Netflix. Αλλά η ουσία είναι πως δεύτερη σεζόν δεν θα υπάρξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Netflix αποφάσισε να μην ανανεώσει το 1899 και έβαλε ξαφνικό τέλος στη σειρά μόλις 1,5 μήνα από την πρεμιέρα της.

Ο εκ των δημιουργών της σειράς, ο Μπαράν Μπο Οντάρ ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Instagram το ξαφνικό τέλος του 1899 από το Netflix.

«Λυπηρό αλλά αληθινό» έγραψε για να συνοδεύσει την ανάρτησή του, εκ μέρους του ίδιου αλλά και της συνεργάτη του (όπως και στο Dark), Γιάντε Φρίσε.

«Με βαριά καρδιά θα πρέπει αν σας πούμε ότι το 1899 δε θα ανανεωθεί. Θα θέλαμε πολύ να τελειώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια 2η και 3η σεζόν, όπως κάναμε με το Dark. Αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα σχεδιάζεις. Έτσι είναι η ζωή. Ξέρουμε ότι αυτό θα απογοητεύσει εκατομμύρια θαυμαστές. Αλλά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που ήσασταν μέρος αυτή της υπέροχης περιπέτειας. Σας αγαπάμε. Μην το ξεχνάτε».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram