Το hair color trend του χειμώνα ταιριάζει σε όλες

Δημοσιεύθηκε 13 Δεκεμβρίου, 2022

Υπάρχουν εκείνες οι γυναίκες που δυσκολεύονται να κάνουν αλλαγές στα μαλλιά τους. Τα νέα hair color trends που λανσάρονται κάθε εποχή τούς φαίνονται έντονα και υπερβολικά, φοβούνται να πειράξουν το ήδη υπάρχον χρώμα στα μαλλιά τους, αλλά τελικά μετανιώνουν που δεν τόλμησαν.

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, το σκέφτεσαι και το ξανασκέφτεσαι, τότε το hybrid hair color trend είναι για εσένα. Ήδη οι stars του πλανήτη το έχουν δοκιμάσει – ανάμεσά τους οι Hailey Bieber και Kim Kardashian- και οι top hair colorists του κόσμου το συστήνουν για το 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι ακριβώς είναι το hybrid χρώμα μαλλιών
Αρχικά, να σου πω ότι το hybrid επιτυγχάνεται με ανταύγειες ή balayage. Πρόκειται για ένα χρώμα λαμπερό και πολυδιάστατο, το οποίο χαρίζει ένα luxe αποτέλεσμα με μια έντονη βάση και ελαφριές ανταύγειες ή balayage στα υπόλοιπα μαλλιά.

Όπως το λέει το όνομά του (υβριδικό), το hybrid hair color trend προτείνεται και για ξανθές και για μελαχρινές, αλλά και για κοκκινομάλλες. Και μοιάζει απόλυτα φυσικό, αν το παρατηρήσεις καλύτερα. Κάπως σαν να έχει ανοίξει τα μαλλιά σου ο ήλιος. Να, δες την παρακάτω gallery με τα παραδείγματα που έχω συγκεντρώσει για σένα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram